Prinsesse Isabellas vilde nat: I byen med far

Prinsesse Isabella fyrede den af i selskab med sin far til Smukfest.

Akkurat som prins Christian, 16, har prinsesse Isabella arvet sin fars smag for hård rapmusik.

Natten til sidste søndag havde kronprins Frederik, 54, sin 15-årige datter med til Suspekts koncert på Skanderborg Festival, og selv om showet først begyndte kl. 01.45, var de begge fyr og flamme under det timelange lange show.

LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Vild med dans’-vært 

Far og datter havde fået plads på et hjørne af scenen, og i mørket var det ikke muligt at se, om de kongelige ører blev røde af de voldsomt seksuelle tekster.

– Tag tøjet af, hvis I er liderlige - og knep til noget techno, råbte Emil ”Orgi-E” Simonsen ud til publikum. Mange, også kvinder, tog ham på ordet og smed trøjerne.

Allerede fredag eftermiddag blev kronprins Frederik spottet på festivalen sammen med prinsesse Isabella og prins Christian. De overværede sammen Andreas Odbjergs koncert, og siden hyggede Christian sig primært med sine venner.

LÆS OGSÅ: Surprise ved Silas’ bryllup: Se hvem der kom

Ifølge HER&NU's oplysninger kom kronprinsfamilien fra en uges ferie i Grækenland og holdt forlænget weekend hos Anders Holch Povlsen og hans familie på Constantinsborg ved Aarhus.

Herfra er der kun godt 20 minutters kørsel til festivalen i Skanderborg.

Inden kronprinsfamilien tog hjem, nåede kronprinsesse Mary, 50, også at overvære en del af konkurrencerne i VM i Ridesport i Herning, der har den snart tidligere kongelige hofleverandør ECCO som hovedsponsor.

LÆS OGSÅ: Prins Joachims gensyn med lam Jason Watt: Besøgte ham på hospitalet