Prinsesse Isabella: I mors fodspor

Prinsesse Isabella står skarpt - ligesom sin mor.

I mange år var kronprinsesse Mary sammen med sin stylist Anja Camilla Alajdi en flittig gæst til shows under den københavnske modeuge, men nu lader hendes plads til at blive overtaget af prinsesse Isabella.

Anja havde i sidste uge den 15-årige Isabella med i byen, og de blev blandt andet set til et arrangement hos Vincent Catani i Dronningens Tværgade.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Pitzner-pigernes nye program

Forinden havde Anja og Isabella også spiste middag på den franske restaurant Pastis sammen med to modefotografer.

Udover at style kronprinsesse Mary har Anja også ved flere officielle lejligheder hjulpet Isabella med et look, der fik hende til at stråle af selvsikkerhed. Blandt andet ved en række portrætter i anledning af 15-års fødselsdagen og ikke mindst konfirmationen i foråret, hvor hun så fremragende ud i et hvidt jakkesæt.

Artiklen fortsætter under billedet...

I et interview med ALT for damerne fortalte den 50-årige stylist om den usikkerhed, hun selv havde som yngre.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget er der sket i Sofie Lindes hus på Langeland

– Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være at give slip på selvbevidstheden og lade være med at sammenligne mig selv med andre. Jeg fik tidligt former i forhold til mine veninder, og der ville jeg pludselig gemme mig lidt. Man kan godt lade sig inspirere af andre, men man skal ikke sammenligne sig, fortalte hun ærligt.