Kronprinsse Mary og kronprins Frederik sammen med børnene, prinsesse Josephine, prinsesse Isabella, prins Vincent og prins Christian (Foto: Kongehuset)
Kronprinsse Mary og kronprins Frederik sammen med børnene, prinsesse Josephine, prinsesse Isabella, prins Vincent og prins Christian (Foto: Kongehuset)

Kronprinsparrets børn chokerer

De royale børn tager nettet med storm - endnu en gang.

Kongehuset er efterhånden en af Danmarks største influencere med sine 656.000 følgere på Instagram. Men selvom det ikke er reklamer for Hello Fresh og Myprotein, der pryder deres profil, så har de alligevel noget til fælles med deres kollegaer på det sociale medie. Kongehuset laver nemlig også en julekalender.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

Bag dagens låge gemmer der sig en hel unik optagelse, som prins Christian og prinsesse Isabella selv har lavet.

- Da mørket faldt på, og julelysene blev tændt i hovedstaden, gik Deres Kongelige Højheder prins Christian og prinsesse Isabella en tur og filmede hinanden undervejs, skriver Kongehuset.

LÆS OGSÅ: CHOK: Mark Le Fêvre droppet og Eva Jin hyret

Og i videoen kan man ganske rigtigt se de to royale unge mennesker bevæge sig frit rundt i Københavns gader og stræder, mens de filmer hinanden. Men at det overhovedet er en mulighed for dem, kommer bag på mange af Kongehusets følgere.

- Synes virkelig, det er fantastisk, at vi i Danmark kan have en kongelig familie, der kan færdes frit omkring, og folk bare lader dem være sig selv, skriver en følger, og flere stemmer i:

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører: Derfor fik jeg nok

- Jeg er pjattet med, at det er muligt for dem at gå frit rundt i gaderne.

- Skønne unge mennesker. Dejligt, de kan gå i fred.

Flere spørger, om der ikke er en livvagt i nærheden, hvilket der må formodes at være. Ofte er livvagterne dog i behørig afstand til, at de kongelige også kan nyde lidt privatliv.

Se den søde video herunder: