Rivalisering på Amalienborg: Frederik og Christian uenige

Christian og Frederik har været imod hinanden i flere år.

Fodbold.

Sporten, der kan skabe splid i enhver familie.

LÆS OGSÅ: Røg i sparerunde: Ulla fyret

Der er formentlig også sagen hjemme på Amalienborg, hvor der bliver heppet på forskellige hold, når kampen fløjtes igang i tv-stuen.

Artiklen fortsætter under videoen...

Prins Christian trækker dog lidt på det, da Mattias Tesfaye kommenterer på, hvilket hold han holder med i dokumentaren 'Prins Christian - en kongelig rejse'.

- Du er lidt med nogle andre, stikker en smilende Mattias til prinsen.

Både ministeren og kronprins Frederik holder nemlig med AGF, men det samme kan ikke siges for den nu 18-årige tronfølger. Han er nemlig FCK-fan.

LÆS OGSÅ: Strenge regler i 'Bagedysten': Det må deltagerne ikke have på

Christian kommenterer ikke yderligere på fodbold-fadæsen, men han er dog tidligere blevet set iført et FCK-tørklæde, og det har AGF også bemærket. Derfor får prinsen også en helt særlig fødselsdagsgave af klubben.

Kærlig gave

AGF skriver nemlig på Facebook, at de har givet Christian et sæsonkort i gave i håbet om, at prinsen kommer på bedre tanker.

- Alle i AGF ønsker et stort tillykke med fødselsdagen og har sendt en hilsen til Kongehuset og prins Christian. For når man runder de 18 år, er det måske ved at være tid til en far-søn snak om fodbold og de store beslutninger, skriver klubben til et billede af sæsonkortet.

LÆS OGSÅ: Bryder tavsheden: Sådan skal Robert Hansen afsone

Se hele opslaget herunder.