Pernille Nygaard indtager tv-skærmen igen!

Den celebre jurist vender stærkt tilbage på tv-skærmen og laver rav i den sammen med Sy Lee.

Efter en fraværsperiode på skærmen siden 2019, gør den erfarne reality-babe og færdiguddannet jurist, Pernille Nygaard, nu et imponerende comeback i tv-verdenen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Tobias Dybvad tilbage på tv?

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

Efter sin korte medvirken i sæson tre af 'Ex on the Beach' for fire år siden, trak Pernille sig nemlig fra skærmen. Allerede i foråret, da Pernille holdt en pause fra de sociale medier, kunne Realityportalen / HER&NU dog afsløre, at hun var i Thailand for at optage 'Good Luck Guys'.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Tonys første møde med ladyboy-kæreste

Og hvor hun på det tidspunkt var meget tavs, bliver det nu bekræftet på blandt andet Sy Lees Instagram, at divaerne Pernille og Sy er tilbage, da makkerparret medvirker i sæson to af realityprogrammet 'Good Luck Guys', der vises på Prime Video Danmark.

Realityprogrammet 'Good Luck Guys' kan med andre ord betragtes som en mere udfordrende udgave af 'Divaer i Junglen', men hvor tolv kendisser kaster sig ud i deres livs eventyr i 13 dage på en øde ø i Thailand.

LÆS OGSÅ: Teresa forklarer kæresterygter med Teitur

Slet ikke som første sæson

Her skal de - parvis - udfordre hinanden gennem blod, sved og tårer i kampen om at være det sidste tilbageværende par og vinde den attraktive pengepræmie på 200.000 kroner.

I opslaget på Instagram sætter Sy Lee flere ord på nyheden:

- Savner I reality på højt plan, så kan jeg garantere jer for, at sæson to slet ikke er som den forrige sæson. The DIVAS have arrived for real. Jeg kan ikke takke castet nok for den vildeste TV-oplevelse sammen til dags dato, og jeg savner jer alle sammen! Jeg har ALDRIG troet, at denne her tur ville overgå, da jeg var med i 'Divaer i Junglen' sæson et.

LÆS OGSÅ: Linea forklarer: Derfor faldt valget på Mads

I sidste sæson løb parret Mathias Hjort og Hanna Jakobsen blandt andet med sejren, men om Pernille Nygaard og Sy Lee kommer til at gå hele vejen i programmet og ikke mindst til banken hver især med den fornemme pengepræmie, vil tiden vise i den kommende sæson.

Se opslaget med Pernille Nygaard og Sy Lee herunder.