Teresa forklarer kæresterygter med Teitur

Teresa har indtil nu ikke ville sætte ord på rygterne om, hvorvidt de stadig danner par.

Tilbage i maj gik den tidligere 'Paradise'-deltager Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg fra hinanden. På trods af bruddet, så betød det ikke, at parret gik hver til sit med det samme. De boede nemlig stadig sammen, indtil Teresa flyttede ind i sin egen lejlighed den 3. august.

LÆS OGSÅ: Kendispar bekræfter: Er gået fra hinanden

Selvom Teresa tidligere har sagt, at hun først kan bearbejde bruddet, når hun fik sin egen lejlighed, så lader det ikke til, at de er stoppet med at se hinanden, selvom hun er flyttet.

For et par dage siden blev der nemlig delt en video af det tidligere par, der kysser. Det satte straks rygter i gang om, hvorvidt Teresa og Teitur stadig er et par.

En TikTok-bruger har også kommenteret én af Teresas TikTok-videoer, hvor vedkommende spørger om, 'hvorfor hun faker et break-up'. Men det afviser hun blankt i en ny TikTok-video.

- Jeg havde slet ikke tænkt mig at svare på noget af det her, men det gør jeg så nu. For det første så faker jeg ikke noget break-up. Jeg er ikke flyttet ud uden grund. Jeg ved ikke om nogen ville fake et break-up. Måske nogen der laver et mediestunt, men det er ikke den situation, vi er i, forklarer Teresa og fortsætter:

- Det er trods alt tre måneder siden, vi slog op, og vi har været igennem mange stadier, hvor vi har været kede af det. Det har ikke være nemt, fordi vi boede sammen i et stykke tid. Jeg var nogle gange hos mine veninder, når jeg lige havde behov for det, men ellers så boede vi sammen, indtil jeg fandt en lejlighed, som jeg nu endelig har, siger hun.

Et kompliceret forhold

Ifølge Teresa er grunden til, at hun ikke har ville fortælle detaljer om deres break-up, at folk antager alle mulige ting.

- Derfor deler jeg ikke alt. Teitur og jeg har kendt hinanden i 10 år, og vi har været frem og tilbage mange gange. Det er virkelig et kompliceret forhold. Vi er opvokset sammen, og hans familie er næsten min familie. Vi har været igennem mange ting sammen, fra vi var helt unge. Selvfølgelig er det svært at give slip på det. Men vi er enige om, at vi ikke skal være sammen længere, selvom det er mega, mega hårdt, siger hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Se videoen: Kys og kram i lufthavnen efter velgørenhed i Ukraine

- Teitur vil altid være den, som jeg vil gå til, hvis jeg har spørgsmål om forretning, eller hvis jeg er ked af det over noget med min familie, fordi han er den, der kender mig bedst, og jeg kender ham bedst. Det er supersvært bare at give slip på det, siger hun.

Kontakten fortsætter

Teresa lægger ikke skjul på, at hun vil fortsætte med at have en relation til Teitur på trods af, at de ikke længere er kærester.

- Sorry, hvis det provokerer dig, at du har set os sammen og måske kommer til at se os sammen igen på en café, hvis vi har brug for at snakke sammen. Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor folk bliver provokerende af det, siger hun.

Samtidig opfordrer hun til, at folk stopper med at sende grimme beskeder til hende, og hun fortæller, at hun har været nødsaget til at blokere flere på sociale medier.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne med i stort TV 2 program

- Jeg faker ikke noget break-up. Jeg er flyttet ud, og jeg er i gang med at komme videre. Men det er super svært, og jeg har følt mig virkelig lost. Og ja, det er svært at give slip på min ex, som jeg har været forelsket i i rigtig mange år, siger hun.

Hun fortæller, at hun er glad for at de har en god relation til hinanden i dag, men hvis der kommer nogle nye kærester ind i billedet, så ved hun ikke, om de vil blive ved med at holde kontakten.

Du kan se den fulde video herunder: