Se videoen: Kys og kram i lufthavnen efter velgørenhed i Ukraine

Vennerne Kasper Fisker og Kasper Kirkegaard er netop hjemvendt fra en gå-tur på mere end 350 kilometer.

I 12 dage har Kasper Fisker og Kasper Kirkegaard været på farten i forbindelse med indsamlingsinitiativet 'Walk for Kids' til fordel for Legeheltene.

Kasper og Kasper har samlet 1.340.000 ind til Legeheltene, og det var venner og familie klar til at fejre.
Kasper og Kasper har samlet 1.340.000 ind til Legeheltene, og det var venner og familie klar til at fejre.

LÆS OGSÅ: Anker Robert Hansen dommen? Læs hans afgørelse her

De har gået fra Asylcenter Avnstrup på Sjælland til Stettin i Polen – i alt mere end 350 km til fods med en barnevogn. De har klaret både et tabt barnevognshjul, et vandløb uden en bro, store vabler på fødderne og mange andre udfordringer på rejsen.

De har været i Kyiv og besøgt et børnehjem, hvor 60 børn, som enten er evakueret fra frontlinjen eller er udviklingshæmmede, bor, og de har delt masser af legetøj ud.

De har samlet mere end 1.340.000 kr. ind til Legeheltenes arbejde for ukrainske flygtninge i Danmark. Og det beløb er uden den igangværende aktion, så det bliver kun større. Sammen havde vennerne et mål om 500.000 kroner, så man må sige, de har overgået egne fantasier.

I dag landende de i Københavns Lufthavn kl. 20.10 fra Warszawa modtaget med flag, knus, kys og fejring fra nærmeste familie og venner samt repræsentanter fra Legeheltene.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er tilbage