AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne med i stort TV 2 program

Den tidligere barnestjerne har atter kastet sig ud i et tv-program.

Mathilde Beuschau blev kendt i 'Årgang 0', og selvom familien trak sig fra programmet, er hun den dag i dag stadig et kendt ansigt og lever af sin Instagram med hele 62.800 følgere og af at være personlig træner. Men nu vender hun altså tilbage til skærmen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe ramt af blodprop

Det sker i TV 2-programmet 'Korpset', hvor de 14 nye aspiranter netop er blevet offentliggjort. Blandt dem er både Mathilde Beuschau, 'Bagedyst'-vinderen Sæpor Kristinsson og Patricia Thyberg, som er podcastvært, sportsguru og kæreste med Tobias Hamann fra 'Den store Bagedyst'.

LÆS OGSÅ: Efter seks forsøg: Endelig gravid

- Tilbage i april gjorde jeg noget vanvittig sammen med 13 fantastiske mennesker! Jeg er så taknemmelig for at havne med 13 mennesker, som igennem det hele udviste en kæmpe kærlighed for hinanden. Til mine med aspiranter - Tak for at gøre oplevelsen fuldstændig fantastisk. Da jeg blev ringet op af verdens bedste Lisbeth, var jeg ikke i tvivl - jeg skulle ud af min komfortzone og kaste mig ud i noget helt nyt. Den beslutning er jeg glad for, jeg tog. Glæder mig til at i skal se programmet - det bliver crazy, skriver Mathilde på Instagram.

Udover de tre nævnte er Ida Vibe Breinholt, Casper Steinfath, Aske Bang, Sofia Kanamat, Moumen ”Momo” Machlah, Ulrikke Evensen, Alexander Clausen, Ukaleq Slettemark, Patrick Simiglai, Frederikke Pedersen og Bobby Atiedu rekrutter i 'Korpset'.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er tilbage

Se, hvordan det går de 14 aspiranter, når der er premiere på sjette sæson af 'Korpset' onsdag 6. september på TV 2 Play og onsdag 13. september på TV 2 Echo.