'Korpset'-Patricia lider af angst: Sådan håndterer Tobias det

Selvom Patricia måtte opgive sit nummer i 'Korpset' på grund af sin angst, er det ikke alt, som angsten sætter en stopper for - slet ikke kærligheden mellem hende og Tobias Hamann.

På kanten af Vesterhavet ved Rudbjerg Knude Fyr blev det den 25-årige influencer Patricia Thybergs tur til at aflevere sit nummer i 'Korpset'.

Artiklen fortsætter under videoen.

Efter næsten fire døgn, hvor det eneste hun havde spist var to dåser tun, et stykke lasagne og en sandwich, havde hun ikke mere at give af, og derudover fyldte hendes angst mere, end hun havde planlagt.

Efter 'Korpset' har TV 2 Echo været forbi Patricia Thyberg og kæresten Tobias Hamann, som har sat ord på, hvordan de som par håndterer Patricias angst uden at lade den fylde for meget.

- Det, Tobias gør for at hjælpe mig i de her situationer, det er bare at være i det. Han fremskynder ikke, at jeg skal få det bedre, fortæller den 25-årige influencer, som lige fra forholdets spæde start har været åben omkring sin lidelse.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel har født

- For mig er det en kæmpe kærlighedserklæring, at Tobias rummer min angst. For et eller andet sted føler jeg, at det er en grim side af mig. Sådan en skør eller fremmed side, der er ude af kontrol, forklarer hun yderligere til mediet.

LÆS OGSÅ: 'Ups, vi er voksne'-Jeff i smertehelvede: Bundet til kørestol

Hør 'Korpset'-stjernen sætte mange flere ord på sin angst i TV 2 Echos indslag her.