Aske tog skraldet: Ikke alene om brøler i 'Korpset'

Det er ikke alt, man ser på tv, og nu afslører Aske Bang, at han var ikke den eneste, som lå med natbriller og dasede den i solen på parkeringspladsen i 'Korpset'.

Det kom som et chok for den 35-årige skuespiller, da han midt i sin skønhedssøvn blev vækket af instruktør Rune Viborg i afsnit 3 af 'Korpset'.

En ting var, at Rune Viborg var mildest talt rasende, men noget helt andet var, at Aske lå derude helt alene.

- Vi startede med at ligge tre ude på parkeringspladsen i vores soveposer. Så faldt jeg i søvn, og da Rune vækkede mig, var de andre væk. De var gået ind, forklarer Aske Bang og tilføjer:

- Jeg sladrede ikke om de andre. Jeg tog bare skraldet.

En dosis D-vitamin

Som straf for Askes dasen på parkeringspladsen blev alle aspiranter bedt om at spendere natten udenfor i kulden. Trods den hårde straf ville Aske ikke have gjort det anderledes. Intentionen bag handlingen var nemlig god.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaard følger trop: Færdig i 'Løvens Hule'

- Jeg havde hørt, at jægersoldater skal være gode til at passe og pleje sig selv. Man skal sørge for at få søvn, mad og vitaminer. Så jeg var helt overbevist om, at det jeg gjorde, var helt i orden, forklarer den 35-årige skuespiller og tilføjer:

- I dag er jeg også i tvivl om, om jeg blev skældt ud, fordi det er godt tv. Jeg tænker, at det er vigtigt, at man som jægersoldat er opmærksom på, hvad der kan oplade ens batterier.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par er blevet forældre

En absurd situation

I programmet er det, som skrevet, instruktør Rune Viborg, som giver Aske en opsang, og til HER&NU slår han fast, at opsangen var berettiget og ikke kun for at lave godt tv.

- Det er ikke forkert at sove ude, men det er forkert at lægge sig fuldt eksponeret på en parkeringsplads. Man vil jo gerne lære folk i forsvaret, at når man skal sove, skal omstændighederne være i orden, og det var de ikke her, da der for eksempel ikke var nogen til at se efter ham, forklarer Rune og tilføjer:

- Det er en sjov og absurd situation. Det bliver tydeligt, at Askes fortolkning af at passe på sig selv er en helt anden end en jægersoldats.

LÆS OGSÅ: Bremset af TV 2: Gustav havde nøgne planer i 'Landmand søger kærlighed'

Om Aske strammer op og gennemfører kurset, må tiden vise.

Du kan følge med i 'Korpset' på TV 2 hver onsdag klokken 20:40 eller på TV 2 PLAY.