Jacob Risgaard følger trop: Færdig i 'Løvens Hule'

Endnu en løve har sagt farvel til programmet.

Det bliver bestemt ikke som vanligt, når DR på et endnu ukendt tidspunkt blænder op for en ny sæson af seerhittet 'Løvens Hule'.

Mens både Christian Arnstedt og Jesper Buch tirsdag har meldt ud, at de ikke vil sidde på række med de øvrige investorer næste gang, følger Jacob Risgaard nu trop.

LÆS OGSÅ: Smider bombe: Endnu en løve stopper

- Jeg meddelte sidste år DR og produktionen, at jeg har valgt at rejse mig fra stolen i Løvens Hule og sige tak efter fire gode sæsoner, skriver han i et opslag på sin Instagram og fortsætter:

- Det har været en ære, det har fandeme været sjovt, men man får ømme baller af at sidde ned for længe. Jeg er ikke matematisk student... jeg er faktisk slet ikke student... og så bliver det efterhånden vanskeligt at administrere så mange procenter på samme tid. Det er i hvert fald vigtigere for mig at kunne lægge den nødvendige tid hos alle vores investeringer - både de lidt ældre og de nytilkomne.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv

Den velhavende nordjyde indskyder da også, at tiden med programmet har været en 'velsignet oplevelse'.

- Det var store sko, der skulle fyldes ud, da jeg overtog efter Christian Stadil i sin tid, og jeg gik da også på skærmen med en vis ærefrygt, men som tiden går, lærer man at slappe af i det, og jeres positive respons gennem årene har gjort et kæmpe indtryk på mig.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Johannes kørt på hospitalet: De havde fjernet ALT