Tre nye investorer er klar til 'Løvens Hule'

DR afslører i en pressemeddelelse de nye løver.

DR kan nu løfte sløret for, hvem der indtager pladserne i løvepanelet sammen med erfarne Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard.

LÆS OGSÅ: Gustav støtter Elvira: Vi har alle begået fejl

Det bliver Nikolaj Nyholm, der især er kendt for sit arbejde med e-sportsholdet Astralis og underholdningskonceptet Blast, Morten Larsen, stifteren bag takeway-platformen Hungry, og Tahir Siddique, der er tidligere global chef for verdens førende formidler af sportsresultater, Livescore.

Sammen repræsenterer de en bred vifte af kompetencer og er klar til at investere i og støtte spændende nye projekter i den niende sæson af ´Løvens Hule´.

De tre nye løver afløser Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch, som valgte at stoppe som investorer i ‘Løvens Hule’ efter sidste sæson.

Gennem sæsonerne har ’Løvens Hule’ givet danskerne et unikt indblik i investorens rolle i at opbygge virksomheder og skabe økonomisk bæredygtige virksomheder og arbejdspladser. Igen i år vil vi få et mangfoldigt indblik i iværksætterdanmark, hvor vi kommer rundt i hele landet.

LÆS OGSÅ: Husker du Camilla Andersen? Her er hun i dag

Stærkt og dynamisk hold

Om den nye sæson siger DR-redaktør Stine Preem:

- Vi er meget glade for at kunne præsentere et nyt stærkt og dynamisk hold af investorer til en ny sæson af ’Løvens Hule’ og med hele tre nye løver, der vil bidrage med nye erfaringer, meninger og investeringer.

- Med ´Løvens Hule’ ønsker vi at sætte fokus på iværksætteri, og hvad det kræver at omsætte en idé til virkelighed. Programmerne viser, hvad dygtige investorer lægger vægt på, når de skal investere i en ny virksomhed, og samtidig får seerne indsigt i en bred mangfoldighed af kreative forretningsideer, når danskere med en spirende iværksætter i maven kommer ind foran løverne og pitcher deres ideer.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører familieforøgelse

Artiklen fortsætter under billedet.

Morten Larsen, Louise Herping, Tahir Siddique, Anne Stampe og Nikolaj Nyholm 'Løvens Hule'
Morten Larsen, Louise Herping, Tahir Siddique, Anne Stampe og Nikolaj Nyholm 'Løvens Hule'

Nikolaj Nyholm

Nikolaj Nyholm er iværksætter og investor, der særligt har gjort sig bemærket som en ledende figur inden for computerspil og underholdningsindustrien. Han er kendt for e-sportsfænomenerne Astralis, der er en af verdens mest succesfulde og anerkendte professionelle e-sportsorganisationer og turneringen Blast, en global e-sportsturneringsplatform.

LÆS OGSÅ: Herlig tur til London: Dronningen nød sine fridage

Nikolaj har været involveret i virksomheden Mojang, som står bag computerspillet Minecraft, og han var direktør og partner i Polar Rose, en ansigtsgenkendelses- og fotosøgningssoftware, som blev solgt til Apple.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nikolaj Nyholm investor i 'Løvens Hule' sæson 9
Nikolaj Nyholm investor i 'Løvens Hule' sæson 9

Morten Larsen

Morten Larsen er fra Aarhus og har siden 1990’erne arbejdet med online-markedspladser. Morten var stifter af takeaway-platformen Hungry.dk, som i 2021 blev solgt for et trecifret millionbeløb.

Morten begyndte karrieren med en årrække hos dba.dk og har været direktør i store danske online-brands som JustEat og Miinto Group.

LÆS OGSÅ: Søren Østergaard skuffet over TV 2: Ærgerlig og sur

Artiklen fortsætter under billedet.

Morten Larsen ny investor i 'Løvens Hule' sæson 9
Morten Larsen ny investor i 'Løvens Hule' sæson 9

Tahir Siddique

Tahir Siddique er iværksætter, investor og sportsentusiast. Ud over at være med til at vinde en række danmarksmesterskaber i cricket har han blandt andet været medejer af

Livescore, som leverer sportsresultater til 50 millioner brugere verden over.

LÆS OGSÅ: Keld og Hilda overvejer flytning: På boligjagt

Tahir startede karrieren hos A.P. Møller-Mærsk og var også en tur forbi det danske forsvar, inden han blev iværksætter. I dag driver han sine virksomheder fra kontoret i Valby med investeringer

indenfor software, app-udvikling, digitalisering og platforme til blandt andet sportsdata.

Tahir Siddique er ny investor i 'Løvens Hule' sæson 9
Tahir Siddique er ny investor i 'Løvens Hule' sæson 9