Nikolaj Nyholm investor i 'Løvens Hule' sæson 9
Nikolaj Nyholm investor i 'Løvens Hule' sæson 9

'Løvens hule'-stjerne er gift med finsk model: Se hende her

Nikolaj Nyholm danner privat par med finske Niina Kurkinen.

Er man fast seer af DR-programmet 'Løvens hule', så har man også stiftet bekendtskab med en af programmets nyeste løver Nikolaj Nyholm de seneste uger, hvor programmet har rullet over skærmen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Bendtner: Han stjal og udnyttede min situation

Artiklen fortsætter under videoen.

Den skarpe seer har måske lagt mærke til, at den 48-årige investor har en ring på fingeren, mens han stiller skarpe spørgsmål og laver modige investeringer i de håbefulde iværksætteres nye virksomheder.

Privat har 48-årige Nikolaj Nyholm været gift med den tidligere finske supermodel Niina Kurkinen siden august 2017.

LÆS OGSÅ: Camilla Frederikke udsat for utroskab: Han kørte et dobbeltliv

Artiklen fortsætter under opslaget fra Nikolajs Instagramprofil...

Parret har sammen skabt en stor familie, for mens Nikolaj Nyholm selv har tre børn fra et tidligere ægteskab, der endte for ti år siden, Viola på 23, Louis på 21 og Viggo på 17, har Niina Kurkinen også været gift tidligere og har sønnen Paavo på 26.

Ifølge det finske medie Iltalehti mødte parret hinanden, da Nikolaj var i Finland for at arbejde. Tilbage i 2019 fortalte hun til mediet, at de to var et godt match, fordi de har samme type energi, rytme og måder at være på.

- Det her er aldrig sket for nogen. Sådan skal kærlighed føles. Det her er rigtigt. Der havde altid været en vis usikkerhed eller spænding i mine tidligere forhold. Engagementet stod umiddelbart klart for os, fortalte Niina til mediet.

LÆS OGSÅ: Efter 11 år som single: 'Robinson'-stjerne afslører kæreste

Efter fire års velfungerende langdistanceforhold, hvor Nikolaj ifølge mediet tilbragte hver anden uge i Helsinki i Finland, mens Niina var på dansk jord hver anden måned, så slog Niina sig mere permanent ned i København i begyndelsen af 2020. Dengang boede Niinas søn Paavo for sig selv i Finland, mens de tre andre boede hos Niina og deres far i to uger ad gangen. Det skrev det finske medie Anna i slutningen af 2020.

Artiklen fortsætter under opslaget fra Nikolajs Instagramprofil...

Når man ser Nikolaj på skærmen hver torsdag aften i 'Løvens Hule', er det ikke mange følelser, man får ud af den kølige iværksætter. Men på hjemmefronten er han angiveligt en helt anden.

- Tidligere ville jeg ikke have været opmærksom på ham, for jeg ville have troet, at han er for god en mand til mig. Nikolaj er nærværende, villig til at forpligte sig og viser åbent sine følelser og beundring, har Niina fortalt til mediet Anna.

Selvom Niina blev skilt fra sin første mand helt tilbage i 1999, så gennemgik hun skilsmissecoaching, kort før hun mødte Nikolaj. Fordi hun havde en god oplevelse, uddannede hun sig efterfølgende til spirituel coach.

LÆS OGSÅ: Efter 11 år som single: 'Robinson'-stjerne afslører kæreste