‘Årgang 20’-familie afslører: Det kan få os til at stoppe i programmet

Familien er ikke i tvivl om, hvornår de vil stoppe deres deltagelse i programmet.

I forbindelse med sæsonafslutningen af 'Årgang 20', har Mads Gram Thomsen lavet en spørgerunde på Instagram, og her faldt spørgsmålet, om familien kunne overveje at droppe ud af 'Årgang 20'?

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om Stephania Potalivo

- Det øjeblik, børnene ikke ønsker at være med mere, stopper vi. Men indtil nu har det været en oplevelse og en rejse, vi ikke har ville være foruden, fortæller Mads og tilføjer:

- Jeg mener også, at vi bidrager med noget ægte til debatten.

Og debat har der været - især om Mads og Lena denne sæson, hvilket har fået Lena til at sætte foden ned. I et opslag på Instagram forsvarer hun sin kommende mand.

- For mig handler et forhold om at give og tage. - og ja, det seneste år har Mads måske ‘taget’ meget, men det er vigtigt for mig at sige, at han har også har givet meget. Han har givet drengene og jeg stor kærlighed, givet os oplevelser sammen, han har altid min ryg og meget mere, skriver Lena i opslaget og tilføjer:

- Jeg knus-elsker Mads, og derfor bliver jeg faktisk oprigtigt ked af de beskeder, jeg modtager herinde af folk, som ‘har ondt af mig’ og som skriver virkelig grimme ting om Mads. Jeg bliver oprigtigt ked af, når jeg hører familiemedlemmer fortælle, at de nærmest skal “forsvare” os som par efter denne sæson, fordi folk har så stærke meninger, ud fra at have set en lille brøkdel af et helt år.

LÆS OGSÅ: Christiane åbner op om fødslen: Jeg var panisk angst