Nikolaj Bek fra ”Årgang 20”
Nikolaj Bek fra ”Årgang 20”

Efter voldsom arbejdsulykke: Overraskede lægerne

Nu giver Nikolaj Bek status på, hvordan det går med hænderne.

Det var en tid med en masse bekymringer for ”Årgang 20”-familien, da Nikolaj Bek, 32, var ude for en alvorlig arbejdsulykke tilbage i august 2023.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Her tabte kokken, som ejer restauranten Mundgodt, nemlig 190 grader varm fritureolie ud over begge sine hænder. Det resulterede i en sygemelding, og han fik konstateret anden- og tredjegradsforbrændinger.

Allerede i september var Nikolaj Bek dog tilbage på arbejde, selvom han stadig var udfordret, når hænderne kom i nærheden af varme.

LÆS OGSÅ: Ferie endte i mareridt: Sebastian Jessens søn i slem skiulykke

Til HER&NU melder familiefaren nu godt nyt om hænderne, og han lægger ikke skjul på, at han er sluppet billigt.

– Det går rigtig godt, og jeg er helt ovre det. Jeg har ingen mén eller noget som helst. Det er fuldstændig vanvittigt, og som lægerne heller ikke kunne forstå, så gik det virkelig, virkelig hurtigt med at hele, og er også helet flot, fortæller Nikolaj til HER&NU.

Udfordringen med at have hænderne i nærheden af varme er også helt forsvundet.

– Hænderne kan også klare varme temperaturer, og det var ellers det, som vi var bange for, om de kunne. De er kommet sig enormt godt, og man kan heller ikke se det. Vi var bange for, at der ville komme ar, men det ser rigtig fint ud. Vanvittigt nok, tilføjer Maria Skødt Bek.

LÆS OGSÅ: Cute! Sus og Bendtner afslører nyt fælles navn

Tid til familien

På trods af den ubehagelige episode er kokken vendt stærkt tilbage, og nu er familien ejere af endnu en virksomhed i Grenaa kaldet ”Mad & Drikke”, som er en øl-, mad-, og vinbar.

Det betyder dog ikke, at der går noget fra familietiden.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia er vild med paratviden: Far bliver stolt

– Jeg lovede Maria fra starten, at det ikke ville rokke på mine arbejdstimer, og det har det ikke gjort. Vi har mere personale på ”Mundgodt”, så jeg er mere administrativ og mindre i køkkenet, lyder det fra Nikolaj.

Maria Skødt Bek har også fået mere luft i sin kalender, da hun er stoppet som sygeplejerske for at tage en specialuddannelse som sundhedsplejerske.

LÆS OGSÅ: Benjamin Hav med vild hyldest til kong Frederik

– Selvom det er et fuldtidsstudie, så er der en større fleksibilitet, end jeg havde i mit arbejdsliv. Jeg kan for eksempel læse, når børnene sover, lyder det fra Maria, der bliver færdiguddannet i sommeren 2025.