'Årgang 20'-stjerne kørt galt: Besvimede i bilen

Det kunne være endt helt galt for Lisbeth, som stadig er i chok over uheldet.

For Lisbeth Vernsted-Fabricius fra 'Årgang 20' er weekenden gået med at samle sig og forsøge at sluge chokket, efter hun i torsdags kørte galt i sin bil.

LÆS OGSÅ: Desperate David vil undgå retssag: Har tilbudt Sille penge

- Jeg fik et ildebefindende i bilen på vej til Marienlyst Hotel. Jeg husker intet udover, at det pludselig sortner for mine øjne, og det næste er, at jeg kommer til bevidsthed ved, at en mand tager mig ud af bilen, og ambulancen kommer, fortæller Lisbeth til Realityportalen / HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ivan afslører: Udviklede spiseforstyrrelse efter 'Robinson'

- Jeg var alene i bilen, og jeg kom ikke til skade, udover jeg er chokeret og har ondt i nakken. Jeg kørte ind i en bil foran mig, som holdt stille. Der skete intet med dem foran, udover buler i deres bil også.

Efterfølgende kom politiet, og Lisbeth blev kørt på hospitalet, hvor hun blev undersøgt.

LÆS OGSÅ: Teresa taler ud om ny fyr

- De mistænker, det er fordi, jeg havde forhøjet blodtryk. Jeg skal til nogle kontroller for at se, hvad der giver mig det høje blodtryk, da lægerne først troede, det var mit ADHD-medicin. Men det er det ikke, så de skal finde ud af, hvad der giver mig det, fortæller Lisbeth.

Selvom hun stadig er chokeret over, hvad der er sket, er hun taknemmelig for, at det ikke gik mere galt. Bilen er dog slemt skadet, og så har hele episoden påvirket 'Årgang 20'-stjernen, som igennem mange år har lidt af angst.

LÆS OGSÅ: 'Balladen om kolonihaven'-stjerne er død

- Jeg er stadig meget chokeret og mega angst for at køre bil, og jeg er bange for at besvime igen. Jeg har ikke været ude at køre endnu, slutter hun.