Teresa taler ud om ny fyr

Nu åbner Teresa op omkring sit kærlighedsliv.

I maj måned gik Teresa Ovenbearg og Teitur Skoubo fra hinanden efter mange års forhold on and off. Siden har Teresa været meget stille omkring sit kærlighedsliv, og der har floreret rygter om, at hende og Teitur skulle have fundet melodien igen. Det har Teresa dog afvist.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh Andersen afslører fremtidsplaner med kæresten

Men nu tager 'Ex on the Beach'-stjernen bladet fra munden og fortæller om sit kærlighedsliv. Det sker i en spørgerunde på Instagram. Her skriver hun blandt andet, at hun ikke dater lige nu, men hun tror, hun er åben for det.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark i stor sorg

Det får følgerne til at spørge ind til hendes kommende kæreste, og hvorvidt han skal være offentlig eller ej.

- Jeg foretrækker absolut, at han var så privat som muligt. Jeg tror, jeg vil holde mit næste forhold meget mere privat, passe bedre på det og beskytte det mod offentlighedens opmærksomhed, svarer Teresa og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Albert og Jennas kærlighedseventyr i ‘Vild med dans’: Det eneste par tilbage

- Man ved selvfølgelig aldrig, hvilken relation man ender i, og hvordan situationen bliver, men jeg vil i hvert fald ønske, han var en privat person.

LÆS OGSÅ: Efter 'Gift ved første blik': Uventet relation mellem Pernille og Rasmus

I spørgerunden understreger Teresa, at hun har det godt, men at hun stadig er i gang med at udfylde nogle tomrum i sit liv. Hun kommer ikke ind på, om et af disse tomrum henviser til kærligheden.