Pernille Mikkelsen fra 'Gift ved første blik'
Pernille Mikkelsen fra 'Gift ved første blik'

Efter 'Gift ved første blik': Uventet relation mellem Pernille og Rasmus

Pernille Mikkelsen har udviklet et særligt bånd til én af de andre deltagere.

Det var kun Michael Ewald Hansen og Jeanette Lagoni, der endte med at finde kærligheden i 'Gift ved første blik', der skal giftes med hinanden endnu engang.

Artiklen fortsætter efter videoen:

På trods af det har flere af deltagerne udviklet venskaber på kryds og tværs, og det er ingen undtagelse for 46-årige Pernille Mikkelsen.

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: 'Bachelorette'-Mads er flyttet sammen med kæresten

Her er det særligt 31-årige Rasmus Glasdam, som hun har udviklet et tæt bånd med.

- Rasmus og jeg er blevet meget nære venner, og han er den, jeg har brugt allermest tid med, mens programmet har kørt. Jeg har haft brug for en, der virkelig har kunne forstå, hvad det er, jeg gennemgår, siger hun til HER&NU og uddyber:

- Ens familie og venner kender historien, men de kan ikke helt sætte sig ind i, hvor svært det er at genleve det hele én gang til, samtidig med at alle har en holdning til det, fortæller Pernille.

Da programmet stod på, har de blandt andet brugt tid sammen om torsdagen, når 'Gift ved første blik' blev vist i fjernsynet.

- Her gik vi i biffen eller satte os et sted, hvor vi ikke havde fokus på nettet eller fjernsynet, hvor vi kunne snakke om alt mulig andet, og det har været rart, fortæller hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter 'Det fede fællesskab': Sådan går det i dag

- Rasmus er meget nærværende, og ligesom jeg er han ikke bange for at tale om de svære følelser. Det har været enormt dejligt at have ham at tale med.

Kontakt til andre deltagere

Foruden Rasmus Glasdam har hun dog også haft kontakt til de andre 'Gift ved første blik'-deltagere, og hun har også genoptaget kontakten med Martin Brodersen, som hun blev gift med i programmet.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Anna Lin har fået en kæreste

- Det her med, at der er ni andre mennesker, der ved præcis, hvordan forløbet har været, det er helt unikt, fortæller hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: Helle Thorning indtog 'Suspekt'-scenen: Her var hendes krav

- 'Gift ved første blik'-castet i år har haft noget helt særligt - og det er nogle virkelig fede mennesker. Vi har en gruppechat, hvor vi har kunne støtte hinanden, dele artikler med hinanden og lave sjov med det hele. Nu er vi begyndt at ses lidt på kryds og tværs, afslutter hun.