Mark og Sara
Mark og Sara

Datingrygterne svirrer: Nu svarer Mark

De to 'Gift ved første blik'-deltagere nyder hinandens selskab.

På trods af, at 33-årige Mark ikke forlader 'Gift ved første blik' med en ægtefælle, så har oplevelsen ført til, at han har fået en tæt relation med 29-årige Sara, der i programmet blev matchet med Rasmus.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Det betyder også, at de to 'Gift ved første blik'-deltagere har tilbragt meget tid sammen, efter programmet blev filmet, hvor de blandt andet har været til Tinderbox og Grøn Koncert sammen.

LÆS OGSÅ: Ulrikke Toft Simonsen har født: Hylder Hugo Helmig

Mark har også over flere omgange passet Saras hund, Enzo, som han også har delt et billede af - og netop det har fået rygterne til at svirre om, hvorvidt parret dater.

Artiklen fortsætter under billedet:

Mark passer Saras hund, Enzo.
Mark passer Saras hund, Enzo.

Det er dog ifølge kranføreren ikke tilfældet.

- Vi er bare venner. Dagen efter Line og jeg lader os skille, skriver Sara og jeg sammen, hvor vi vender hele oplevelsen og får snakket igennem. Men vi snakkede også sammen under getawayen, så vi fik allerede en god samtale op at køre der, fortæller Mark og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Vildt øjeblik i 'Landmand søger kærlighed': Afviser tv-snyd

- Vi har sidenhen lavet alverdens ting sammen - vi har være til flere koncerter, og vi har været på stranden sammen. Vi har haft hinanden som sparringspartnere igennem hele det her forløb.

Rygterne om, at de to venner skulle være et par, er dog ikke noget, der går Mark på.

- Jeg har ikke noget imod det - nu bliver det slået rimelig meget til jorden, for nu kan vi være ærlige omkring det hele. Men Sara er så flot en pige, at jeg da kun er stolt over, hvis folk tror, at jeg kan score sådan en som hende, lyder det med et grin fra Mark.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Josephine overrasker: Springer ud som skuespiller

Artiklen fortsætter under billederne:

Mark og Sara
Mark og Sara
Mark og Sara
Mark og Sara

Tilbage på datingmarkedet

Selvom Mark ikke fandt en livsledsager i DR-programmet, så har han langt fra mistet håbet og troen på, at kærligheden venter derude.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel springer ud som designer

- Jeg dater ikke lige nu, for det har været lidt svært, når man er med i et program, hvor man ikke må afsløre udfaldet, fortæller Mark og uddyber:

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Luksusfælden'-deltager endte i koma i 10 dage

- Men jeg gik ind i programmet med en ambition om at finde kærligheden, og den ambition har jeg ikke lagt bag mig - så jeg skal tilbage på datingmarkedet nu.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea taler ud: Derfor blev hendes Instagram slettet

Kranføreren er overvældet over alt den kærlighed, som han har fået i forbindelse med sin deltagelse.

- Jeg har fået tilsendt mange kærlige beskeder, hvor folk skriver, at de ønsker en person som mig i deres liv. Jeg er blevet smurt ind i kærlighed fra alle leder og kanter, fortæller Mark.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Stig har fundet kærligheden

Det er muligvis heller ikke sidste gang, at vi kommer til at se den farverige odenseaner på skærmen, da han godt kunne se sig selv lave mere tv i fremtiden.