Natascha Linea taler ud: Derfor blev hendes Instagram slettet

'De unge mødre'-deltageren Natascha Linea Kaup har droppet Instagram og er træt af Reddit.

Den infamøse 'De unge mødre'-deltager, Natascha Linea Kaup, er forsvundet fra Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Luksusfælden'-deltager endte i koma i 10 dage

Det er sket meget pludseligt, efter hun den seneste tid har delt meget om hendes nye liv i Tyskland med sine tvillinger, Nadia og Elias.

SE&HØR har snakket med Natascha Linea, og hun uddyber overfor mediet, at der ikke er sket noget særligt, som fik hende til at lukke profilen, men at hun i virkeligheden bare trak stikket.

Derudover er Natascha Linea et særdeles populært emne på platformen Reddit, hvor alt om hendes frissure, boligindretning og forældremyndighed bliver hyppigt diskuteret. Det er hun selvfølgelig ikke blind overfor, og hun er i den grad træt af kritikken, som kommer fra anonyme brugere.

De anonyme kommentarer kan dog også bruges som underholdning hos Natascha Linea, men kommentarerne rammer også ømme punkter.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel' vender tilbage: Her er premieredatoen

- Nogle gange læser jeg kun med derinde, fordi jeg keder mig. Mig og min far kan sidde og grine af de ting, som folk skriver om mig. Og nu skriver de så, at de mener, at mine tvillinger er tvangsfjernet. NEJ de er ej! Måske vil jeg bare ikke være herinde mere, udtaler Natascha Linea til SE&HØR.

Hun afviser dog ikke at vende tilbage til Instagram på et tidspunkt. For nu er der bare lukket på profilen.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Tais afslører: Brød reglerne