Ung mor er tilbage: Det bliver uden børnene

Natascha Linea har skiftet kurs endnu en gang.

Natascha Linea Kaup Jensen blev landskendt i tv-serien 'De unge mødre', hvor man kunne følge hendes kamp fra meget ung mor, der måtte kæmpe for sit barn og til mere erfaren mor til tre.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav har fundet kærligheden

Sidste år blev hendes liv dog vendt på hovedet, da hun måtte flygte ud af landet for ikke at få sine to drenge, som på daværende tidspunkt boede hos hende, tvangsfjernet. De danske myndigheder fandt dog frem til hende og fik fjernet drengene.

LÆS OGSÅ: Efter 23 år forlader han kronprinsesse Mary

På det tidspunkt var Natascha Linea højgravid med tvillinger, som kom til verden i sommer. Siden hun stoppede i tv-serien, har man kunnet følge hende på Instagram, men flere gange har hun trukket stikket, og sådan har det da også været de seneste måneder.

Nu er hun dog tilbage og igen parat til at dele ud af sit liv, men det er med en stor ændring, at hun atter lukker folk ind.

LÆS OGSÅ: Tina Maria gik fra sine børns far: Alt faldt sammen omkring mig

- JEG er tilbage. Men det bliver Uden Lia, Novah og Miso. Samt tvillingerne bliver kun vist op til forskellige højtider. Ønsker ikke mine børn eksponeret så meget på de sociale medier mere, skriver Natascha Linea i et opslag på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Nu sker det! Efter 23 år forlader han kronprinsesse Mary

Profilen ved navn meine_zwillinger er prydet med et enkelt billede af tvillingerne, og ellers er det sparsomme feed indtil videre bestående af et billede af dronning Margrethe og et af Natascha Linea selv.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness afslører: Mirakelbaby opkaldt efter 'Robinson'-stjerne

I sin story har Natascha Linea dog sat gang i en spørgerunde, hvor hun giver svar på nogle af spørgsmålene fra følgerne. Her kan man høre mere om, hvordan det går for den unge mor nu. Her fortæller hun blandt andet, at hun stadig håber på at få sine drenge hjem, men sagen er netop blevet udskudt til april.

Natascha Lineas ældste datter, Lia, bor hos sin far Bent og hans kone Tanja.