'Landmand'-Gustav har fundet kærligheden

Nu har lykken tilsmilet den 29-årige landmand.

Da man sidst så noget til Gustav Alshauge tilbage i efteråret i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed', var der masser af god kemi mellem ham og bejleren Jannie.

LÆS OGSÅ: Tina Maria gik fra sine børns far: Alt faldt sammen omkring mig

Gnisterne døde dog ud kort efter optagelserne, og landmanden måtte op på hesten igen i sin jagt på kærligheden.

Og den lyder det nu til, at han har fundet. Han fortæller nemlig Realityportalen/HER&NU, at han har fået en kæreste, og han deler det også i et opslag på sin Instagram.

- For godt et år siden fik jeg besked om, at jeg var blevet optaget i TV 2’s program 'Landmand søger kærlighed', og der stoppede min “aktive” søgen på kærlighed (hvis man kan sige det sådan). Jeg sænkede mine skuldre og lod tiden vise mig vej, indleder han opslaget og fortsætter:

- Der kom desværre ikke kærlighed i programmet, men den skal jeg lige love for kom sidenhen! Julen 2023 blev en noget større dag for mig, end de andre 30 jule jeg har oplevet! Jeg fik nemlig nøglerne til kærlighedens dør. Bedste gaver ever.

LÆS OGSÅ: Amalie åbner op om forholdet til Mikkel: Det har været svært

Til det kryptiske opslag er der et billede af en nøgle med teksten "Feldum", hvilket blandt andet er en by i Sønderjylland. Rammen for Gustavs kærlighedsjagt i datingprogrammet var ellers fødegården ved Randbøl i Midtjylland, som Gustav ejede - så noget tyder på, at han er flyttet.

En følger spørger da også Gustav i kommentarfeltet, om han nu er kærester med huset nu, hvortil Gustav svarer:

- Dog ikke. Men det er der, kærligheden bor.

Realityportalen/HER&NU har været i kontakt med Gustav for at få afkodet det kryptiske opslag yderligere og høre historien bag, men han ønsker ikke at uddybe på nuværende tidspunkt.

Han bekræfter dog, at det er en kæreste og ikke blot et hus, han har fået sig.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca single igen: - Det er helt vildt pinligt

Du kan selv læse opslaget herunder: