'Paradise Hotel' vender tilbage: Her er premieredatoen

Nedtællingen er begyndt! Når kalenderen siger 31. oktober er Paradise Hotel tilbage med alt dét, vi kender og elsker!

Den 31. oktober starter verdens bedste spil atter på Viaplay og TV3. Rikke Gøransson er tilbage i front sammen med Olivia Salo, og hun har en overraskelse i ærmet; for måske er hun ikke den eneste legende, der er tilbage, når et kuld af otte paradisoer checker ind til et ophold med eksplosivt drama, svigt, chok, manipulation, taktik, venskab, fjendskab og kærlighed.

LÆS OGSÅ: Dildo-Jill hyldet af Helle Thorning-Schmidt

Seerne kan se frem til, at der er skruet helt op på max, når spillet om overlevelse på hotellet går i gang.

- Vi forsøgte noget nyt og tog en chance med 'Paradise', og vi dummede os – vi har i hvert fald måttet erkende, at det ikke har levet op til forventningerne hos vores seere og dermed heller ikke hos os selv. Der er mange ting, man kan ændre på, men helt tydeligt ikke et format som 'Paradise Hotel' – dér skal seerne bede om, at det forbliver, som de kender det. Vi er glade og stolte over at 'Paradise Hotel' nu er tilbage på Viaplay og TV3, udtaler Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay.

Seerne på Viaplay og TV3 kan glæde sig til store personligheder i et big bang af twists, fest, flirt, kys, følelser og parceremonier, der aldrig forløber som forventet; for gæsterne i sæson 19 er fulde af overraskelser. Alle kneb gælder, når jagten på en stol sætter ind på 'Paradise Hotel' - og dem skal der for alvor kæmpes om, for en stol er lig med overlevelse.

LÆS OGSÅ: Lene Beiers bekymrede børn: Usikker fremtid

- Vi er enormt heldige og taknemmelige for, at vi har så dedikeret en seer- og fanbase, som har været gode til at dele feedback med os undervejs. Vi har lyttet til det hele, og vi glæder os til at byde Rikke velkommen tilbage og ikke mindst at invitere seerne indenfor på 'Paradise Hotel' med alt, hvad det indebærer af fest, flirt, intriger og kærlighed, siger Kenneth Kristensen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er Sebastian Bulls private kærlighed

Der er lagt op til eksplosivt drama, når deltagerne i sæson 19 går helhjertet ind i kampen for at nå hele vejen til finalen og troskabstesten, hvor den ultimative Paradise Hotel-ære og en halv million kroner er på spil.

Paradise Hotel har premiere den 31. oktober på Viaplay og TV3.