Lene Beiers bekymrede børn: Usikker fremtid

Store drømme giver også store bekymringer, og det kan mærkes hos Lene Beier.

Med drømmen om at eje et hotel i Østrig satte Lene Beier og hendes mand, Anders, deres hus til salg tilbage i maj. Selvom huset ikke er blevet solgt endnu, så går Lene selvfølgelig og tænker på den fremtid, familien skal til at gå i møde.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Winnie hasteindlagt: Ny sygdom opdaget

- Jeg har sommerfugle i maven på daglig basis - også, fordi vi ikke ved, hvor vi er om et år. Vi ved ikke i hvilken region, eller hvad det er for et hotel, vi har købt. Vi ved ingenting. Nogle dage er det svært, og andre dage er det en del af eventyret, så det svinger lidt, fortæller Lene.

Parrets to sønner, Arthur og Otto, er også påvirkede af, at familien rykker rødderne op, og de har række bekymringer om, hvordan deres hverdag i Østrig en dag kommer til at se ud.

- Vores drenge glæder sig rigtig meget til det begge to, men de har jo også dage, hvor de tænker på det med venner, og om de kan få nogle nye venner og alt det. Den lille tænker meget på, om vi kan finde en basketklub, han kan spille i. Så det er en masse ting, der bekymrer dem, og det er der også for os. Men 90% af tiden, der er der gode vibes, fortæller Lene og uddyber, at 2024 forhåbentligt bliver året, hvor deres hotel-drøm bliver virkelighed:

- Tanken har hele tiden været, at hvis sol og vind stod lige, så bliver det til næste sommer, når drengene går ud af folkeskolen, så den store ikke skal tilbage i skole men skal i ski-skole, og den lille skal så i folkeskole dernede efter sommerferien.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager tæt på at give op: Gæld på 488.000 kroner fordelt på 19 lån

Familien tager dog hele processen med ro, og der skal lige gå et hussalg i orden, før de skal erhverve sig nøglerne til nogen hoteller.

- Vi er stadig i gang med at sælge vores hus, og det håber vi sker lige om lidt. Vi har nogle hoteller, som vi går og kigger på, og når vi har solgt huset og ved, hvad vi har af økonomi, så går vi i gang med næste skridt, afslutter Lene.

LÆS OGSÅ: WHAT: Allan tilbage i ‘Landmand søger kærlighed’