Lene Beier efter ulykke: Det har været frygteligt

Følelserne sidder stadig udenpå tøjet for Lene Beier, som beder om forståelse.

Den opmærksomme følger har måske bidt mærke i, at 'Landmand søger kærlighed'-værten Lene Beier ikke har været at finde med sit vanlige smil og daglige opdateringer på Instagram den seneste tid.

LÆS OGSÅ: WHAT: Sebastian Bull tilbage i 'Vild med dans'

Her afslører hun da også, at en del har spurgt ind til, om alt er okay, og det korte svar er, at det er det desværre ikke.

LÆS OGSÅ: Özlem Cekic indrømmer: Har ikke holdt sit løfte

- Først så var det arbejde, jeg fik et fedt job og var fuldstændig opslugt, og derfor fik jeg ikke lavet noget. Så blev jeg syg, ikke noget alvorligt overhovedet, bare noget hoste, snot feber, som alle andre også har - ikke corona dog, og så manglede jeg bare overskud og energi, fortæller Lene Beier i en story og fortsætter:

- Så kom Bruce (familiens hund, red.) alvorligt til skade, og jeg har været rigtig ked af det, rigtig rigtig ked af det. Jeg kommer ikke til at sige, hvad der skete, for så bliver jeg nødt til at involvere nogle andre mennesker også, og det har jeg ikke lyst til. Men Bruce kom alvorligt til skade og kom på hospitalet. Vi har haft nogle frygtelige dage, han er i bedring heldigvis nu.

LÆS OGSÅ: Her er aftenens 'Vild med dans' gæstedommer

Bange for at miste ham

Derfor bliver familiens elskede hund nu mandsopdækket, og hvis ikke Lene eller manden anders kan være ved ham, så er hendes mor der, så han får al den kærlighed og omsorg, han har brug for. Den garvede tv-vært lægger dog ikke skjul på, at det har været svært at finde smilet frem den seneste tid.

LÆS OGSÅ: Kræver Dennis Knudsen fængslet: Nu reagerer han

- Han skal nok komme sig, det tror jeg, men det har været en hård omgang, og han har været rigtig meget igennem, og vi har været rigtig bange for at miste ham, og jeg har bare haft nul overskud til noget andet end det, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen skifter mening om sønnens far

Hun slutter sin story af med at tilføje, at der nok lige går et par dage mere, før hun er tilbage på fuldt blus og håber på følgernes forståelse.