Fie Laursen skifter mening om sønnens far

Tonen har endnu en gang fået en anden lyd hos Fie.

Den selvudråbte spirituelle vejleder Fie Laursen er ikke bleg for at dele ud af sig selv på de sociale medier, men i en ny spørgerunde kommer hun ind på et emne, hun ellers ikke plejer at sige så meget om.

LÆS OGSÅ: CHOK! Pernille Nygaard tilset af læge: Fik åndenød

Her spørger en af følgerne nemlig til Mateos far og beder hende om at beskrive ham med tre ord, når nu man ikke må se ham.

- Intelligent, spirituelt woke og virkelig kedelig, skriver Fie og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter ‘Robinson’-afsnit: Nicole har modtaget et utal af hadbeskeder

- Sagt med kærlighed. Vi kan bare ikke relatere til hinandens liv og har ikke den samme humor, så vi kan ikke have interessante samtaler eller grine sammen.

LÆS OGSÅ: Philip May tilbage i nyt program

Kan ikke tale om andet end sønnen

Det er ellers kun et halvt år siden, Fie ville flytte til Portugal for at være tættere på sin søns far, som angiveligt arbejdede i Portugal, og være en familie. Her sagde hun også, at han var den første, hun gik til med alt, og han gjorde alt for hende.

Nu lyder det dog ikke til, at de to er helt så tætte mere, som de var tidligere på året, før Fie blev gift med sin nuværende mand.

- Men han er seriøst virkelig venlig og en cool far, men vi taler kun om vores barn, og jeg kunne ikke forestille mig det anderledes, for jeg har ingen idé om, hvad vi skulle tale om, lyder det fra Fie i spørgerunden, og hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen gør det igen: Bestil nu

- Men vi er på god fod og er gode forældre sammen, vi kan bare slet ikke relatere til hinanden og er komplet modsætninger. Men jeg føler mig virkelig velsignet over at have et barn med en, hvor der ikke er noget drama, og det hele er afslappet.

LÆS OGSÅ: WHAT: Realitylegender gør comeback

Hun tilføjer, at hun ikke engang er venner med Mateos far, de deler bare et barn. Fie Laursen har tidligere fortalt, at hun og Matheos far har lavet en kontrakt på, at han aldrig må blive vist på hendes sociale medier, men han må altså tilsyneladende godt blive omtalt.