Fie taler ud om uvenskab til Boris: Det er et svigt

Fie Ardila Laursen lægger ikke skjul på den sorg, det er, at hun ikke taler med sin bror.

I tre år har Fie Ardila Laursen ikke talt med sin bror, Boris Laursen, som hun ellers havde et nært forhold til. Selv beskriver Fie deres forhold så tæt, at hun i mange år troede, de var tvillinger.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz i trafikuheld

I den seneste podcast med Marcus Eklund - 'Marcus og Realitypanelet' - som er lavet i samarbejde med Realityportalen/HER&NU, taler Fie ud om forholdet til sin bror - eller mangel på samme.

- Da jeg fik at vide, vi ikke var tvillinger, begyndte jeg at græde, så tætte var vi. Vi har altid været sammen - hvis han tog til sine venner, tog jeg med, hvis jeg tog til mine venner, tog han med. Vi har aldrig rigtig været fra hinanden, og på den ene eller anden måde har vi altid boet sammen, fortæller Fie i podcasten og tilføjer:

- Jo mere man elsker en person, jo mere had kan man føle, når der bliver sagt og gjort nogle ting.

Det er tydeligt svært for Fie at tale om, hvad der skete mellem hende og Boris for tre år tilbage.

- Alt det, vi har gjort mod hinanden og sagt til hinanden, det er så modbydeligt, at det giver mening, vi ikke har snakket sammen i tre år, fortæller hun.

Ifølge Fie var både hun og Boris enige om ikke at snakke sammen eller at ses, men alligevel gør beslutningen ondt, da Fie elsker og savner sin bror.

- Jeg er stadig i fasen, hvor jeg skal videre fra nogle ting, han har sagt og gjort. Jeg elsker min bror, og jeg er sikker på, han også elsker mig. Der er jo en grund til, vi ikke smider hinanden under bussen, forklarer Fie og tilføjer, hvorfor hun ikke bare deler historien.

- Det er jo hårdest for mine forældre, og havde de ikke været her i dag, så havde jeg bare delt historien.

LÆS OGSÅ: Line Maria og David jubler: Endelig skete det

Svigtet af Boris

Da Fie fødte sin søn, Mateo, var hun sikker på, Boris ville dukke op, og i dag lever hun fortsat med, at Boris ikke kender sin nevø.

- Da jeg fødte min søn, kiggede jeg hele tiden hen mod døren, når nogen kom, og jeg troede, min bror ville komme, fortæller Fie og knækker i stemmen.

- Lige meget, hvad vi har sagt, og hvor meget had jeg kan føle, så tænkte jeg, han ville dukke op. Da jeg lå med min søn, var jeg sikker på, han ville komme. Da han ikke kom, eller jeg ikke fik en besked og anerkendelse, var det en ny ting, jeg skulle heale, forklarer Fie.

LÆS OGSÅ: Benjamin i kovending: Kysser Kaya

Ifølge Fie har hun tilgivet, at Boris ikke kom.

- Nu er jeg i stadiet, hvor det stadig gør ondt, at han aldrig har set Mateo. Hvis han fik et barn nu med sin kæreste, ville jeg ringe og skrive, til de svarede. Det er enten min nevø eller niece, for det er også min familie. Så jeg havde forventet, han ville være der, men han går igennem sine ting, og det er hans valg, men det gør ondt, og det er et svigt, jeg ikke havde set komme, fortæller Fie.

Hør hele podcasten HER.