Benjamin i kovending: Kysser Kaya

Først ville Benjamin ikke give Kaya et kys, men så fik han et godt råd.

På en bænk 20 meter fra det telt, hvor havefesten i 'Kærlighed hvor kragerne vender' var i fuld gang, lykkedes det Kaya at få Benjamin under fire øjne. Her forsøgte hun at få et kys fra den 31-årige ungkarl, men i stedet for et kys fik hun en afvisning.

Dagen efter var Benjamin dog kommet på bedre tanker, og i det nyeste afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' ser man, at Kaya får det kys, som hun havde drømt om.

- Det var ikke den fest, som jeg havde håbet på, og derfor valgte jeg at se indad og tage en snak med de andre fyre og produktionen. Her fik jeg et god råd: “Et kys af en naturlig del af det at skabe en relation, når man dater, og et kys er med til afklare de følelser, som man har”, fortæller Benjamin til HER&NU og fortsætter:

- Derudover har jeg den indstilling, at hvis ikke man rykker nogle grænser og prøver noget nyt, så udvikler man sig ikke. Derfor skulle det kys have en chance.

Trods en smule drama fortryder Benjamin ikke, at han ventede med at kysse på Kaya.

- Jeg syntes, at det ville være ærgerligt, hvis vores første kys skulle være med alkohol indblandet, forklarer Benjamin.

LÆS OGSÅ: 'Kragerne'-Rasmus taler ud om sjælden sygdom: Jeg er heldig

Udover at snakke med HER&NU har Benjamin også lavet et opslag på Instagram, hvor han sætter ord på situationen.

Læs hele Benjamin Instagramopslag herunder.