Anders og Emilie lavede én fodfejl: Blev taget i at være sammen

Mens programmet kørte på TV 2, skulle parret holde deres forhold skjult. Det gik godt lige indtil...

I september sidste år kunne Anders og Emilie forlade Brolykke hånd i hånd, da Anders valgte Emilie i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Lige siden har parret været uadskillelige. Dog har de måttet holde kærlighed skjult for alle andre end den nærmeste familie, som godt kendte udfaldet af deres deltagelse i TV 2 programmet.

LÆS OGSÅ: Tobias fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' var ensom: Brød sammen

- Når vi skulle ud og gå en tur, tog vi hættetrøje og solbriller på for ikke at blive genkendt. Det virkede helt åndsvagt og arrogant at pakke sig selv ind på den måde, som om vi var a-kendisser eller sådan noget, fortæller Anders, og Emilie supplerer:

- Der har også været nogle sjove situationer på mit arbejde. Jeg har haft nogle kollegaer, som har sagt ‘Han er da for genert og kejtet til dig', og så har jeg bare måttet trække på skuldrene og stikke dem en hvid løgn.

Både Emilie og Anders lægger ikke skjul på, at det har været nogle anstrengende måneder for et nyforelsket par. I dag er tiden med hættetrøjer, solbriller og hvide løgne dog forbi, da det sidste afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' for nylig blev offentliggjort.

- Det er en kæmpe lettelse, at vi ikke skal holde det hemmeligt mere, fortæller Emilie, som i dag er færdig med at handle ind i Odense, hvor hun studerer og arbejder, for derefter køre ned med indkøbskurven til Anders på sydfyn.

- Vi var ude at handle sammen for første gang den anden dag. Det var helt mærkeligt, fortæller Anders.

Blev opdaget

Selvom parret har gjort alt, hvad de kunne for ikke at blive set sammen offentligt, lykkedes det ikke helt. I påsken, da parret var på sommerhustur i Blåvandshuk med Emilies forældre, lavede de nemlig en lille fodfejl.

- En af aftenerne tog vi en chance. Der var helt mørkt, og der var ingen mennesker, så vi gik en tur ved stranden. På vejen hjem kom vi forbi en irsk pub, og så tænkte vi, at vi godt lige kunne gå ind og få en øl. Der sad kun tre mennesker udenfor, og de var allesammen tyskere, fortæller Anders og fortsætter:

- Da jeg trådte ind ad døren, blev jeg dog overrasket. Der stod nemlig en mand, og det første som han sagde var 'Du er fra Fyn'. Emilie var udenfor, men det var mandens kone også, og selvom Emilie forsøgte at gemme sig, lagde de hurtigt to og to sammen.

LÆS OGSÅ: Chokerende drejning: Sådan går det Benjamin og Kaya i dag

- De var heldigvis søde, og de sagde, at Anders havde taget det helt rigtige valg, fortæller Emilie.

Sure for sjov

Parret fra Jylland er ifølge Emilie og Anders de eneste fremmede, som har set dem sammen i offentligheden. Privat og i familiesammenhænge har parret dog været en smule mere laissez faire.

- Vi har været sammen til barnedåb, da min bror og hans kones barn blev døbt. Det ville vi ikke gå glip af, fortæller Anders.

LÆS OGSÅ: Inden tv-debut: Ny 'Bachelorette' deler sine inderste tanker

Til barnedåben gik parrets tilstedeværelse ubemærket hen for nogle af gæsterne, mens andre fik sig noget af en overraskelse.

- De gæster, som fulgte med i programmet, blev ‘sure for sjov’, da vi ankom sammen, fortæller Anders og griner.

Nysgerrige 'kunder'

Modsat gæsterne til barnedåben, som helst ikke ville have spoilet slutningen af programmet, er der andre, som har været nysgerrige - blandt andet flere kunder, som har besøgt 'Stofmøllen', hvor Anders arbejder og i dag bor sammen med Emilie.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind i livslangt forhold: Se hans hustru gennem 28 år

- Folk, som har besøgt butikken, har mange gange spurgt, om Emilie er oppe i lejligheden. Nogle af kunderne har også været ret nysgerrige og kigget en ekstra gang over mod vores hjem. Derudover har der nok også været et par stykker, som har besøgt butikken udelukkende for lige at se, om Emilie var her.