Tobias var ensom: Brød sammen foran vennerne

I over syv år følte 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltageren sig ensom, men da han i en brandert brød sammen og åbnede munden, ændrede tingene sig.

Da vennerne fik kærester og børn, oplevede 26-årige Tobias Ytting Kjærgaard at føle sig nedpriorieret og ensom. Fester og fodboldaftner blev skiftet ud med familietid og parmiddage, og Tobias, som ikke har en kæreste, endte tit med at sidde alene i sin koboltblå kolonihave i Nyborg.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild i dyb sorg: Det er synd for dronningen

– Jeg gik med ensomhed i lang tid, inden jeg fik tilbuddet om at deltage i 'Kærlighed hvor kragerne vender', fortæller nyborgenseren til HER&NU og fortsætter:

– Mange af mine nærmeste venner er to år yngre end mig, men de har haft fart på og startede tidligt et nyt kapitel i livet med familie og børn. Det betyder, at vores aftaler tit skal planlægges lang tid i forvejen, og de spontane aftaler, som jeg sætter pris på, er blevet færre og færre.

I over syv år gik Tobias Ytting med sin ensomhed alene. Hans hjerte var knust, og han følte sig ikke god nok, men i slutningen af 2022 valgte han at åbne op omkring det overfor venner og familie.

LÆS OGSÅ: De nye Bachelorettes afslører: Tætte veninder

– Min mor og far støttede mig, da jeg fortalte det. Efterfølgende er de også blevet meget mere opsøgende, og vi er blevet meget tættere og mere familieorienterede. Vi er blevet bedre til at snakke om tingene og hjælpe hinanden. Mine forældre bor også meget tæt på mig, så det er nemt lige at stikke hovederne sammen, fortæller Tobias Ytting og fortsætter:

– Det var lidt sværere for mig at snakke med mine venner om det. Jeg skulle i hvert fald lige drikke mig mod til det, men de tog også rigtigt godt i mod det.

Nye venskaber

For at komme ud af sin ensomhed begyndte Tobias også til fitness, og så deltog i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, hvor han har fået nogle helt nye venskaber.

– Tilbuddet kom på det helt rigtige tidspunkt, da jeg virkelig ønskede at gøre noget ved min ensomhed, fortæller Tobias og fortsætter:

– Jeg har fået nogle nye gode venskaber. Benjamin er blandt andet blevet en rigtig tæt ven. Han har kun har sine børn hveranden uge, så han har meget tid til at ses. Derudover bor han kun halvanden kilometer fra mig, så han er tæt på.

Om Tobias også finder kærligheden i programmet, kan du se i ”Kærlighed hvor kragerne vender” på TV 2 tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY.

Tobias Ytting har også lavet et Instagram opslag omkring ensomhed, som du kan læse herunder.