'Kærlighed hvor kragerne vender'-par lægger store planer

Kærligheden blomstrer for parret, som fandt hinanden i det populære datingprogram, og nu kan de endelig vise sig i offentligheden.

32-årige Anders Ingwersen var som bekendt den eneste af fire unge singlefyre, som fandt kærligheden i det populære TV 2-program 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Han gav nemlig sit hjerte til 28-årige Emilie Lindevang, som heldigvis tog imod det med kyshånd, og gav ham sit eget i bytte.

Siden optagelserne er det gået stærkt for parret, som flyttede sammen i januar, og nu kan de endelig vise sig frem i offentligheden.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender' kommer til Vestjylland: Tilmeld dig her

HER&NU mødte dem for nylig til premieren på Odense Somerrevy, hvor de blandt andet kunne fortælle, at det både var første gang, de var inviteret til et event, og første gang de var ude i offentligheden som par.

- Vi nyder hinandens selskab, og at vi må vise det nu, fortalte en tydeligt forelsket Emilie, der havde svært ved at kigge væk fra Anders.

Selvom de to blev kærester i sidste afsnit af programmet, har de måttet holde det for sig selv, indtil programmet sluttede, og det er noget, som til tider har været svært for dem.

- Jeg tror, Emilie har været bedre til at tie stille, end jeg har, fortæller Anders, mens Emilie supplerer:

- Til sidst var det svært at holde masken, og der var mange, der sagde til mig, allerede efter speeddaten, ’har du fået en kæreste?’ - og jeg måtte jo ikke sige noget, men til sidst havde de gættet det.

Store fremtidsplaner

Parret har tidligere sagt i et interview til HER&NU, at de på sigt skal finde et hus på Sydfyn og stifte familie.

Men nu kan de to turtelduer, som har taget Ikea-testen for længst, altså afsløre, at der er en ting, de ikke er helt enige om.

- Jeg vil jo gerne have mange (børn, red.), jeg er på sådan en tre-fire stykker, siger hun, mens hun kigger på Anders og tilføjer:

- Du er nok mere på sådan to-tre stykker.

LÆS OGSÅ: 'Kragerne'-Benjamin efter voldsom ulykke: Tager hul på nyt kapitel

Anders er dog ikke afvisende overfor Emilies ønsker, og runder smilende af med ordene:

- Vi ser, hvor vi ender.