Blu. Kærlighed hvor kragerne vender.
Blu. Kærlighed hvor kragerne vender.

Efter voldsom ulykke: 'Kragerne'-Benjamin deler dårlig nyt

Benjamin Lassen er stadig mærket efter faldulykken, han var ude for tilbage i september.

I sidste uge fik 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltageren Benjamin Lassen en aldeles træls nyhed.

Tilbage i september brækkede han nemlig sin skulder i en voldsom faldulykke i forbindelse med sit arbejde i beredskabet, og i en Instagram-story deler han dårligt nyt om skulderen.

Artiklen fortsætter under videoen:

- Jeg har fået taget røntgen af min skulder, hvor jeg har fået konstateret det, som hedder en frossen skulder, siger han og tilføjer, at han har fået en blokade.

Det betyder også, at Benjamin nu må vinke farvel til drømmen om at komme tilbage i beredskabet, siger han til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører hemmelig tv-kontrakt og vild løn

- Jeg kan ikke løfte min arm mere end 80 grader op, og jeg er generelt ret hæmmet af det. Jeg havde håbet på, at jeg kunne køre med som observatør hos brandvæsenet, men det kan jeg ikke få lov til nu grundet tilstanden på min skulder, fordi jeg ikke må belaste den mere end til smertegrænsen, siger han og tilføjer:

- Det betyder også, jeg skal give afkald på at spille som DJ, fordi jeg må ikke løfte på udstyr.

Benjamin Lassen har været sygemeldt fra beredskabet siden ulykken. Tilbage i januar valgte han at ophæve sin fuldtidssygemelding for at starte på adgangskursus til ingeniøruddannelsen.

- Det er mange frustrationer at gå med, når hele ens identitet bliver taget fra en, siger Benjamin, som heller ikke kan løfte sin børn, som han kunne førhen.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm har mistet kontrollen: Jeg er så ked af det

- Da ulykken sker, søgte jeg fuldtidsarbejde i beredskabet med håbet om at kunne gøre det til en levevej, men sket er sket, siger han og tilføjer:

- Jeg gider ikke gå at spilde min tid på at være sur og tvær over noget, jeg ikke kan lave om, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer skippede nakkefoldsscanningen: Går med mavefornemmelsen