Anders aldrig i tvivl: Vild med hende fra starten

Produktionen bag 'Kærlighed hvor kragerne vender' bad indirekte 32-årige Anders Ingwersen at holde Anne hen.

Det kan være svært at være centrum for et datingprogram, specielt hvis man pludselig bliver forelsket.

Det kan Anders Ingwersen fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' skrive under på.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører forlovelse: I said yes

Allerede fra første øjekast vidste han nemlig godt, at det var Emilie, som han var interesseret i.

- Det var klart Emilie, som jeg havde den bedste kemi med gennem hele programmet. Allerede på første date fortalte jeg hende, at jeg havde kriller i maven, forklarer Anders til HER&NU.

Gjorde produktionen en tjeneste

Selvom Anders var småforelsket i Emilie, endte han alligevel med at følge produktionens plan for programmet og date flere kvinder på en gang. Dog havde han det ikke godt med det.

- Jeg havde det lidt skidt med at holde Anne hen, og jeg må indrømme, at det nok mest var produktionen, som syntes, at det var en god ide. Selvom jeg gav tydeligt udtryk for mine følelser for Emilie, sagde de hele tiden 'Giv det lige en chance' eller 'Nu er der kun et par dage tilbage', forklarer Anders og fortsætter:

- Jeg fortalte dem, at det var svært at smålyve. De bad mig nogle gange om at lave røgslør, hvilket betyder, at de bad mig om at sige nogle ting, som ikke var helt oprigtige, men som de kunne bruge til at opbygge spænding i programmet. Det var lidt svært.

LÆS OGSÅ: Medie: Nordmand sneg sig ind til kronprins Christians fest

Dog slår Anders fast, at han generelt kom godt ud af det med produktionen og var glad for at medvirke i programmet.

Man kan se, hvordan det kommer til at gå for Anders og Emilie i næste og sidste afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender', som kommer på TV 2 PLAY næste tirsdag.