Peter Mygind i livslangt forhold: Se hans hustru gennem 28 år

Peter Mygind har levet et livslangt kærlighedsliv.

Peter Mygind er lige nu aktuel i en sæson mere af 'Sommerdahl' på TV 2 Charlie, men kigger man på skuespillerens rolleliste og tv-jobs, så er den uendelig lang.

Helt tilfældigt er det nok ikke, at han har haft rollen som score-Kaj, for han ved om nogen noget om kærlighed.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Hübbe stopper: Det er rigtigt at give stafetten videre

Privat er skuespilleren gift med tv-journalist og projektleder Lise Mühlhausen på 28. år. Parret har to børn sammen og er bosiddende i Charlottenlund.

Da parret fandt sammen for 33 år siden, lå det ikke nødvendigvis i kortene, de skulle leve hele livet sammen.

- Vi startede i totalt kaos. Efter kun fem uger blev jeg gravid. Vi var begge to studerende og flyttede først sammen, da jeg brækkede benet, da jeg var i ottende måned. Det er ikke sikkert, vi var blevet sammen, hvis ikke vi var blevet forældre. Vi blev hurtigt tvunget til at se tingene i et større perspektiv. Udover at vi har elsket hinanden altid, tror jeg, vi har været gode til at acceptere, at vi havde nogle forskellige veje, vi skulle gå, har Lise tidligere udtalt i et stort interview med Hendes Verden.

Men hvordan har Peter og Lise klaret at holde liv i kærligheden? Og findes der en ”opskrift” på det langtidsholdbare parforhold?

- Lise og jeg har da haft nedture og kriser og været i par- og familieterapi. Men jeg har aldrig været i tvivl om, at du elskede mig. Selvom der har været tidspunkter, hvor man har tænkt: "Hvordan kan vi overhovedet komme videre herfra?", så har jeg aldrig nogensinde tænkt, at nu slutter det, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: Afslører Petra Nagel slutningen af ny 'Bachelorette'?

Parret har da også deres bud på, hvad der har virket for dem.

- I stedet for at anklage, så gør selv det, du gerne vil have, fortæller Peter, og Lise tilføjer:

Peter har f.eks. aldrig brokket sig over, at han er den, der altid er stået først op herhjemme. Og det er noget, der er sindssygt essentielt: Kærlighed er uden regning! Lad være med at gøre noget i forventning om, at du får noget den anden vej. Hvis du gør noget, så gør det af lyst. For din egen skyld – ikke som en protest.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler scorer værtsjob

Ifølge Peter kan forventninger ødelægge et forhold.

- Det handler om at blive bedre til at give udtryk for, hvad man har brug for – og ikke have en forventning om, at den anden skal løse det for en. Når jeg kommer hjem, vil jeg f.eks. gerne tjekke mails, men Lise har det sådan, at hun vil som regel gerne lige snakke. Kunsten er at acceptere, at den anden har nogle andre behov – og at den ene nogle gange må acceptere, at det bliver på den andens måde.

LÆS OGSÅ: Raser efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Følelseskoldt

2004. Peter Mygind og Lise Mühlhausen
2004. Peter Mygind og Lise Mühlhausen
Kendte på rød løber til Beyoncé i Parken 2016. Peter Mygind og Lise Mühlhausen
Kendte på rød løber til Beyoncé i Parken 2016. Peter Mygind og Lise Mühlhausen