'Sommerdahl'-Laura: Så meget har vi til fælles

I femte sæson af TV 2 Charlie-hittet står karakteren Laura over for nogle store beslutninger, og det kan Mia Helene Højgaard, som spiller hende, genkende fra sit eget liv.

Den 26-årige Mia Helene Højgaard vender tilbage på skærmen i rollen som Laura i femte sæson af TV 2 Charlie-hittet 'Sommerdahl'.

I sidste sæson af krimiserien var Laura som bekendt højgravid, og i den nye sæson bytter hun altså den store mave ud med en lille baby.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler afslører sin terminsdato

Der er dog flere store ting, som Mias karakter står over for i femte sæson - og det kan hun også genkende fra sit eget liv.

- Den største ting (i den nye sæson, red.) er, at der er en ekstra med på set meget af tiden, fortæller hun til HER&NU og tilføjer:

- Så er der selvfølgelig også det, at Laura har skullet søge ind på politiskolen, så hun har taget nogle store beslutninger i sit liv.

Mia, som til dagligt også har et deltidsjob som receptionist på en klinik i København, har ikke en kæreste i øjeblikket, men hun står alligevel med en stor beslutning i sit liv lige nu.

- Jeg er virkelig glad for at være der, hvor jeg er (på klinikken, red.), og selvom jeg ikke har søgt ind på Skuespillerskolen de sidste par år, er det ikke et lukket kapitel for mig, siger hun.

Mia går da også og drømmer om flere jobs som skuespiller og fortæller, at hun godt kunne tænke sig nogle flere roller, hvor hun bliver endnu mere udfordret end sin nuværende rolle som Laura.

LÆS OGSÅ: Efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Benjamin tæt på at dø

’Sommerdahl’ sæson 5 får premiere på TV 2 Charlie og TV 2 Play søndag 5. maj.