Afslører Petra Nagel slutningen af ny 'Bachelorette'?

Da anden sæson af 'Bachelorette' blev optaget, stillede Petra med fuldt hold.

I næste uge er der premiere på en ny sæson af TV 2 programmet 'Bachelorette', og nu løfter værten, Petra Nagel, sløret for lidt af, hvad man kan vente sig af den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Gustav og Janni: Derfor er vi ikke med i 'Vild med dans'

- Jeg syes virkelig, den er god i år. Jeg synes virkelig, den er fed. Den kommer også ind på nogle ting, som er relevante. Det vi alle sammen går og taler om, det ser vi her - der er noget med samtykke, der er noget med seksualitet og klima, og det er fedt, at sådan et program også kan rumme, lød det fra Petra, da HER&NU / Realityportalen mødte hende til boglancering på Frankies på Frederiksberg Allé.

LÆS OGSÅ: Elvira taler ud om tiden i fængslet: Overvejer psykolog

- Jeg tror faktisk, at mange vil måske tænke, at de mænd der er med, de er ikke er virkelig gode realitydeltagere, for de er der faktisk, fordi de gerne vil finde kærligheden, fortsatte hun.

Og noget tyder på, at der er flere gode grunde til at se serien. Den garvede tv-vært fik nemlig talt lidt over sig til eventet.

- Nu her om nogle uger skal vi lave det sidste program, og jeg aner ingenting, men der går rygter om, at det går rigtig godt, så det glæder jeg mig til, sagde hun med et smil, der tydede på, at kærligheden har sejret i programmet.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører alt

Havde svigerforældrene med til 'Bachelorette'

Det var ikke nogen nem opgave for TV 2 at få Petra Nagel med som vært på den nye sæson af 'Bachelorette', men de var ikke i tvivl om, at det var hende, de ville have

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne har fundet kærligheden på Bali: Overvejer at bosætte sig

- Jeg havde dem alle sammen med - også mine svigerforældre. Det er jo fordi, jeg har fået så mange børn, så vi havde brug for, der var nogle hænder, så den helt lille på et halvt år var med mig på arbejde. Så jeg gik ligesom til og fra og ammede, og der var Asbjørn, min mand, med. Og så var mine svigerforældre med de to andre.

Ifølge Petra syntes svigerforældrene og hele familien, at det var fantastisk at være med hende på optagelse.

Petra Nagel
Petra Nagel