Ditte Julie Jensen
Ditte Julie Jensen

Ditte Julie afslører alt

Et nyt projekt ser dagens lys inden længe, og her bliver der lukket op for posen.

Netop nu vrimler det med kendisser på Frankies Pizza på Frederiksberg Allé, hvor Kaspar og Lambang Arianto holder reception for deres nye bog 'Far & Papa - Hvorfan får man børn', som udkommer i dag.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler afslører sin terminsdato

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Ditte Julie fortæller om at flytte sammen med kæresten.

Blandt gæsterne er Ditte Julie Jensen, som afslører, hvad hun får tiden til at gå med.

LÆS OGSÅ: Elvira i chok: Hærværk og indbrud

- Jeg har været på arbejdsferie, jeg har været på Ibiza, hvor jeg har holdt retreat. Og så har jeg skrevet bog i en hel uge. Jeg er ved at skrive en bog om mit liv og den måde, jeg i dag har fundet ud af, hvordan de sidste ni år som offentligt ansigt har været for mig, og hvilke gaver og slag, der ligger i den rejse, afslører Ditte Julie og tilføjer:

- Og jeg håber på, at min rejse kan være et spejl, som mange kan spejle sig i, men også at der bliver skabt noget selvrefleksion.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Sådan fik jeg 'X Factor'-jobbet

Den tidligere 'Bagedyst'-stjerne har altså tænkt sig at fortælle om alle de oplevelser, hun har haft, siden hun blev et kendt ansigt, og det er ikke nemt for hende.

LÆS OGSÅ: WHAT! Irina Olsen med hilsen fra Rihanna

- Det er hjernedødt hårdt, jeg er i skriveproces lige nu og har haft skriveblokade i halvanden måned. Det er vildt hårdt at gå tilbage og genbesøge og trække læring ud af de oplevelser, der har været og kigge på, hvad der har været godt og ondt, for der har både været godt og ondt.

LÆS OGSÅ: Lene Beier advarer: Er ikke blevet anholdt

Bogen udkommer til september, så Ditte Julie fastslår til slut med et smil, at hun har travlt og næsten ikke har tid til at være til Kaspar og Lambangs event.