Ditte Julie springer ud som smykkedesigner

Ditte Julie har kastet sig ud i noget helt nyt.

- Så er mine smykker ENDELIG i salg. Jeg har designet en halskæde og et armbånd i samarbejde med Noell Crystals og Noell Elise, hvor al overskuddet går til Røde Kors.

Sådan indleder Ditte Julie Jensen et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kendis blev lam efter ulykke: Jeg tog 60 kilo på

Den tidligere 'Bagedyst'-deltager har kastet sig ud i smykkedesign, men det er design med betydning.

- Jeg havde brug for at skabe nogle smykker af naturens kraft og saft, naturens rigdom på guddommelig energi og power. Krystaller er for mig den reneste energi, power og visdom. Deres unikke fortællinger og egenskaber gør, at jeg påtager mig samme energi og modtager kærlighed fra dette sted. De er skabt de mørkeste, vildeste og de mest uforklarlige steder. Disse unikke krystaller giver mig indre power og troen på, alt er muligt, skriver Ditte Julie fortsat.

Smykkerne “I take my inner power back” er sammensat af Månesten, Tigerøje, Labradorit, Crazy Agat, Lemon Kvarts, Gylden Rav, Leopard Jaspis og Solsten.

- Disse krystaller minder dig om dit værd. De skaber en helt unik jordforbindelse og beskyttelse, skriver Ditte Julie.

Den spirituelle vej

Siden Ditte Julie opsagde sin stilling i Nordic Female Founders, er hun gået mere og mere den spirituelle vej.

Foruden de nye design af armbånd, afholder hun også drejebogs workshops, som er workshops, hvor Ditte Julie deler ud af sin egen rejse, og deltagerne bliver guidet med værktøjer til selvudvikling, som Ditte Julie har lært gennem forskellige uddannelser.

Se hele opslaget med de nye smykker her: