Ditte Julies vilde år: Fem nye uddannelser

Ditte Julie Jensen ligger ikke på den lade side.

Ditte Julie Jensen har taget hul på det helt store uddannelsesår. Ditte Julie har allerede færdiggjort den første uddannelse og har fire øvrige uddannelser i vente i 2023.

- Jeg er lige startet på den spirituelle entreprenøruddannelse. Sidste år i december blev jeg uddannet metakognitiv coach. Så jeg er i gang med nummer to, så i alt bliver det fem uddannelser, fortæller Ditte Julie.

For Ditte Julie handler hele den nye uddannelsesrejse om at kunne formidle noget andet, end hvad hun tidligere har gjort gennem kagerne.

- Der er noget mere og noget større, fortæller Ditte Julie, der har fundet inspirationen gennem sin egen personlige rejse.

- Jeg har en ekstrem nysgerrighed til, hvem jeg er, og hvordan jeg kan blive den bedste udgave af mig selv og tænde mit indre lys, fortæller Ditte Julie.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne afslører konfirmation til 14.000

Foruden de nye uddannelser, sker der meget i Ditte Julies liv.

- Jeg har så travlt i øjeblikket. Jeg har jo ændret hele min virksomhedsstruktur og har sagt ja til at være branding og house manager hos Nordic Female Founders, så det er noget helt andet, end jeg er vant til.

LÆS OGSÅ: Pingel drak Faxes urin: Pissesjovt

Se hele interviewet med Ditte Julie øverst i artiklen.