'LikeLondon Fruerne' 

Maria Theresia Low Treschow-Kühl
Christina Siguenza
Tina Elhauge
Lene Østerby
"LikeLondon Fruerne" Maria Theresia Low Treschow-Kühl Christina Siguenza Tina Elhauge Lene Østerby

'Årgang 0'-stjerne afslører konfirmation til 14.000

Foråret kan være en dyr årstid, hvis man har børn i konfirmationsalderen, men nu er der hjælp at hente.

Christina Siguenza fra 'Årgang 0' er mor til fem, og i år skal hendes søn, William, konfirmeres. De fleste forældre ved nok, at det kan være en dyr fornøjelse, men for Christina er der gået sport i at gøre det så budget-venligt som muligt. Det afslører hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Mere tv på vej med 'Bachelor'-stjerne

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Stephanie Siguenza svarer på spørgsmål hos Realityportalen.

- Sidste år var det Romeo, der blev konfirmeret. Ved hans fest formåede jeg at holde et budget på “kun” 14.000 kr. (Du kan finde opslaget om dette på min profil). Jeg har blandt andet gemt alt service, borde osv. med vilje. Derfor tænker jeg at kunne gøre det endnu billigere denne gang, skriver Christina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tidligere 'Popstars'-vinder erkender indbrud

- Selvfølgelig uden at det skal være en yderst skrabet udgave af en fest, der skal ikke mangle noget! Der manglede bestemt intet til Romeos konfirmationsfest. Jeg ved ikke, om det lykkes, men uanset hvad så er 14.000 kr stadig billigt at kunne holde en konfirmationsfest for. Men det er også for at vise, at man godt kan holde en god fest for “billigere” penge.

Alene om udgifterne

Christina understreger, at hun ikke synes, der er noget i vejen med at bruge mange penge på en konfirmation, men det er ikke alle, der har råd til det - specielt ikke i disse tider.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg skifter karriere

- Jeg har personligt ikke 40-XX.000 kr. med de forhøjede udgifter, der har været og udgifter til blandt andet skolerejser for mine teens, efterskoleudgifter samt konfirmationsfest to år i streg, skriver Christina og tilføjer, at hun er alene om udgifterne.

LÆS OGSÅ: Silas Holsts datter i fars fodspor: Vild med dans

Christina vil tage sine følgere med på rejsen omkring planlægningen af Williams konfirmation, og man kan på hendes profil også se, hvordan det foregik ved Romeos konfirmation sidste år.

Følg Christina på Instagram her: