Natascha Linea søger hjælp: I tvivl om tvillingerne

Den unge mor var ellers sikker i sin sag, men nu er hun kommet i tvivl.

Natascha Linea Kaup Jensen, som er kendt fra 'De unge mødre' er gravid i 23. uge med tvillinger. Hun har tidligere afsløret, at der gemmer sig en dreng og en pige inde i hendes mave, og hun var ikke i tvivl om deres navne.

I går skrev hun endda deres fulde navne i en story på Instagram. Natascha Lineas kommende datter skulle hedde Nadya Linea Kaup Jensen, og hendes kommende søn skulle hedde Malde Christian Kaup Jensen. Men efter sin story er hun kommet i tvivl.

LÆS OGSÅ: Romantiske Cengiz: Afslører særlig overraskelse til Geggo

- Efter at have fået 200+ beskeder om tvillingernes navne er jeg virkelig blevet i tvivl. Før jeg slog det op, var jeg ikke i tvivl om, at jeg syntes den pæneste stavemåde var Malde og Nadya. Men efter alle jeres beskeder er jeg faktisk blevet i tvivl omkring stavemåde, for jeg ønsker ikke at gøre livet svært for mine børn, og jeg har i går hørt mange historier omkring folk, som altid skal stave deres navne, skriver Natascha Linea i en efterfølgende story.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne er gravid

Følgerne går imod Natascha Linea

Senere har hun sat en story i gang, hvor hun lader sine knap 16.000 følgere stemme om, hvordan man staver de to navne.

51 procent af følgerne stemmer på Nadja, mens 42 procent stemmer på Nadia. Blot 6 procent stemmer på Nadya, som var Natascha Lineas foretrukne måde at stave navnet på. Når det kommer til drengenavnet, så stemmer 55 på Malthe, 42 procent på Malte og kun 3 procent på Malde.

LÆS OGSÅ: Sille taler ud om breakup: Jeg er kommet videre

Der er altså ikke meget opbakning at finde hos Natascha Lineas følgere. Spørgsmålet er så, om Natascha Linea sadler om og følger sine følgeres holdning, eller om hun går med sine egne favoritnavne.