Efter Fie-drama: Har fundet sammen med tv-person

Nu viser Tobias Friberg sin nye kærlighed frem og slår fast, hvor seriøst det er.

Bølgerne gik højt i slutningen af januar, hvor Fie Laursen og Tobias friberg røg i clinch med hinanden, efter de havde samarbejdet om at lave voksenfilmen. Samarbejdet og det gode forhold røg sig en tur, og beskyldningerne fløj gennem luften.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Dennis Knudsens datter bliver døbt

Siden har Tobias Friberg været igennem en turbulent tid med en retssag og en masse hate fra Fie Laursens fans. Men nu ser det ud til, at lykken er vendt for 'Paradise Hotel'-stjernen. Tidligere på ugen afslørede han nemlig, at han har fundet kærligheden, og nu viser han hende frem på Instagram.

LÆS OGSÅ: Fie i kæmpe kovending: Flytter igen

Men det viser sig, at Tobias' nye kæreste hverken er helt ny eller helt ukendt. 24-årige Josefine Lindegaard er nemlig med i den kommende sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender', og Tobias har kendt hende siden november.

Tobias Friberg og kæresten Josefine Lindegaard
Tobias Friberg og kæresten Josefine Lindegaard

- Det var faktisk Daniel Lone Wolf, som introducerede os for hinanden dengang, da han kendte hende lidt igennem deres fælles veninde. Vi brugte enormt meget tid sammen sidste år, men jeg tog egentlig et drastisk valg og tog til Marbella, fordi jeg i bund og grund kun tænkte på mig selv der, fortæller Tobias og fortsætter:

- Josefine og jeg stoppede kontakten der. Men det gik oprigtigt op for mig, hvor meget hun betød for mig dengang, så det gjorde fandeme ondt at have “fravalgt” hende for det nede i Marbella. Allerede da jeg tog afsted, havde jeg en kæmpe tvivl om, om det var det rigtige at gøre, og jeg savnede hende enormt meget dernede og ringede også til hende flere gange dernede fra.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne er gravid

- Vi elsker hinanden rigtig højt og har brugt rigtig meget tid sidste måned på at få bearbejdet tingene og få tilliden tilbage imellem os. Vi står et enormt stærkt sted sammen denne gang og er klar til at leve et liv sammen og være hinandens klippe. Jeg erkender min fejl og ved godt, det var et forkert valg.

Tobias er glad og taknemmelig for, at Josefine var klar på at give ham en chance mere, og han er bleg for at slå fast, hvor seriøst han mener det. For ti dage siden fik han tatoveret et J i ansigtet, så ingen kan være i tvivl om, hvem hans hjerte tilhører.

Josefine var også en af grundene til, at Tobias valgte at flytte til Odense og få en frisk start. Så nu ser han lyst på fremtiden og er klar til at kæmpe for forholdet og ikke mindst mod alkoholismen, som har haft et tag i ham i mange år.