Tobias afslører: Det skete der mellem mig og Fie

Nu tager Tobias bladet fra munden og fortæller, hvad der ifølge ham skete i Spanien.

I går kunne Realityportalen løfte sløret for en uenighed, der var opstået mellem Fie Laursen og Tobias Friberg efter deres samarbejde om indhold til OnlyFans. Det resulterede i, at de to ikke længere følger hinanden, og Fie har blokeret Tobias på Instagram. Men nu har konflikten nået nye højder.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

På sin Instagram igangsatte Fie Laursen i aftes en spørgerunde, hvor hun lukker op for posen i forhold til uenigheden imellem dem.

Fie går ikke i detaljer, men hun advarer andre OnlyFans piger mod at arbejde med Tobias og insinuerer på det kraftigste, at han har været ubehagelig overfor hende. Hun skriver, han ikke var proffessionel og ikke en mand, hun er tryg ved. Derudover bringer hun Tobias' fortid frem, hvor han har en voldsdom for at være voldelig overfor sin eks.

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet

I sidste uge skrev hun ellers, at hun ikke dømte folk på deres fortid og havde kun rosende ord til overs for Tobias, som hun kaldte for sin fremtid. Hun uploadede videoer, hvor han lavede mad til hende og legede med sønnen. Men nu tegner hun altså et helt andet billede af manden, som hun har kendt siden folkeskolen.

LÆS OGSÅ: Linse taler ud om Ukraine-tur: Jeg troede, jeg skulle dø

Det er imidlertid et billede, Tobias slet ikke kan genkende. Siden Fies svar i spørgerunden kom ud i aftes, er Tobias blevet bestormet med hadbekeder og trusler. Han har modtaget over 300 truende beskeder, og selvom han ikke har læst dem alle, så påvirker de og hele situationen ham.

- Jeg har slet ikke lukket et øje hele natten. Jeg er stadig fuldstændig målløs over det, så jeg ved sgu nærmest ikke engang, hvad jeg skal sige for at være helt ærlig.  Jeg synes jo i bund og grund stadig, at Fie er skide sød og skide dejlig, og hun har kun opført sig pænt overfor mig dernede, men det går altså begge veje. Jeg har også kun været sød mod hende, fortæller Tobias og fortsætter:

- Jeg kan slet ikke genkende de ting, hun siger. Mit image generelt er så skadet, fordi jeg har været i fængsel for vold mod en kæreste, og det har jeg fortalt Fie, og så er vi uenige om et eller andet, og så trækker hun det kort imod mig. Hun laver jo stories omkring, at jeg skulle have abused hende, og jeg har jo været den værste person i hele verden, kan jeg nærmest fornemme på, hvad jeg får tilsendt.

LÆS OGSÅ: Nybygger’-par afslører: Det er slut

Mødte en anden kvinde

Tobias kan ikke selv se Fies stories, fordi hun har blokeret ham. Ifølge Tobias er der to ting, der har ført til uenighed mellem dem, og som kan være årsag til Fies stories. Men ingen af dem handler om, at Tobias har været grov mod hende.

- Da jeg kom ned til Marbella, havde Fie og jeg en meget åben snak, for hun har haft sine ting, og jeg har haft mine ting. Vi var generelt meget åbne omkring det, og jeg forklarede, hvad jeg har været igennem, jeg har jo siddet i fængsel, så det var jeg enormt bange for. Og hun sagde i de der voksenfilm "Bare slå mig i røven", og jeg sagde, det kan jeg simpelthen ikke, for jeg er så skadet af det, og det havde hun meget respekt for, da jeg var dernede, fortæller Tobias og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen dømt i retten: Tilfreds

- Der har ikke været noget uvenskab på noget tidspunkt, andet end lige, da jeg skulle til at smutte. Der var det som om, stemningen ændrede sig en lille smule, men jeg er ret sikker på, jeg godt ved, hvad det er. Jeg tror, at Fie fik følelser for mig, og så gjorde jeg det klart overfor hende, at det var jeg ikke interesseret i, men jeg ville gerne lave cam med hende.

- Det havde hun lidt svært ved at kapere, og så tog jeg ud og spiste noget mad en dag, og der mødte jeg en anden kvinde. Det fandt Fie så ud af og blev ret sur over, og det er som om, efter det så er det bare gået galt.

Uenige om økonomien

En anden ting Fie og Tobias var uenige om, var ifølge Tobias deres aftale omkring voksenfilmene. De har hver deres profil på Onlyfans, hvor de tjener på videoerne, men derudover har Fie en profil på DK Webcam, hvor hun også har lagt videoerne op. Indtjeningen derfra havde de ifølge Tobias aftalt at dele.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

Den aftale forsøgte Fie ifølge Tobias at løbe fra, idet hun først tilbød ham 5000 kroner og dernæst 10.000 kroner.

- Så sagde jeg, at det synes jeg ikke er fair, for de der videoer kommer til at ligge der de næste tre år, og de har solgt for 90.0000 på 14 dage, og vi har lavet en aftale om at dele profitten. Det var hun så ikke rigtig enig i, og så endte det med, at hun ringede til mig og sagde okay, jeg giver dig 3000 euro for at underskrive den her kontrakt, så jeg kan have mine videoer inde på DK Webcam, forklarer Tobias.

LÆS OGSÅ: Efter tragisk dødsfald: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører stor beslutning

Han endte med at underskrive kontrakten, selvom han var frustreret over det. Men han nævnte ikke noget overfor Fie om sine frustrationer. Efterfølgende tog han hjem, og da han kom hjem til Danmark, sov han hos en anden pige. Tobias mener, det var dråben, der fik Fies glas til at flyde over.

Der er ingen videoer

Fie insinuerer på sin story, at Tobias faldt i i forhold til sin behandling. Men det afviser Tobias, som ifølge ham selv ikke har rørt alkohol, siden han startede i behandling for mere end fire måneder siden.

Han afviser også, at han på nogen måde skulle have opført sig andet end pænt overfor Fie, selvom Fie hævder at have videoer af hans opførsel.

- Det hårdeste ved dette var seriøst at fake, at alt er fint, til han både havde underskrevet kontrakt og var rejst hjem. Han ved præcis hvilke beskeder, jeg kan poste, og videoer både jeg og min ven har optaget (in case jeg skulle have brug for det, hvilket det godt kan ligne), skriver Fie i en story.

Den del af beskyldningerne tager Tobias dog helt roligt.

- Det er jeg overhovedet ikke bange for, for der er ikke nogen videoer. Jeg har ikke engang slået hende i røven, mens vi filmede. Jeg har ikke opført mig andet end pænt overfor hende. Og hvis der havde været videoer, så havde hun allerede delt dem, det ved vi alle sammen godt. Så lige den del er jeg slet ikke bange for, for der er intet i det.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye look: Har fjernet alt filler

Selvom man kunne tro, at Tobias ville ønske, at han aldrig var rejst til Spanien, vil han ikke sige, at han fortryder. For det har både skabt noget indtjening og interesse omkring hans arbejde i branchen, og han drømmer stadig om at leve af sin OnlyFans, så han kan være uafhængig af en arbejdsgiver.

Tobias ønsker ikke at fortælle, hvad han præcis har tjent på det spanske eventyr, som altså ikke endte med "de levede lykkeligt til deres dages ende".