Fie Laursen

Fie i kæmpe kovending: Flytter igen

Spanien? Danmark? Portugal? Nu giver Fie endnu en opdatering på boligsituationen.

Det er efterhånden ikke til at finde hoved og hale i, hvor i verden Fie Laursen befinder sig. Tilbage i 2020 flyttede hun til Marbella i Spanien. For knap en måned siden afslørede hun, at hun til foråret skulle flytte i et designerhus i Spanein, men for godt en uge siden fortalte hun, at det nye hus faktisk lå i Portugal, og at hun flyttede dertil for at være tættere på sønnen Mateos far.

LÆS OGSÅ: Fies svære valg: Er jeg en dårlig mor?

Men nu er Fie ude i endnu en kovending, hvor hun giver sine følgere endnu en opdatering på boligsituationen på sin Instagram.

- Den korte måned i Portugal var jeg ikke lykkelig, faktisk ensom. M's far sagde, at han syntes, vi skulle beholde huset i Spanien, blive boende med Tobi, og så vi stadig har alle vores venner og barnepige. Jeg er så lykkelig for det det. Jeg lovede mig selv, at når det kom til M, skulle jeg altid kunne ofre min lokation for hans far, og det gjorde jeg, skriver Fie på sin story og fortsætter:

- Men da hans far alligevel arbejder næsten hver time i døgnet, blev vi enige om, at det var mig, der ville få det skidt i længden. Derfor bor der nu en interiørdesigner i casa Mateo, som skal lave det fint, til vi kommer hjem.

LÆS OGSÅ: Fie reagerer på voldsdom: Han er en aggressiv alkoholiker

Fie befinder sig lige nu i Danmark, da hun for få dage siden fik fjernet sine brystimplantater, fordi de angiveligt gjorde hende syg, og turen til Danmark har tilsyneladende været med til at styrke savnet til Spanien.

- M's far vil besøge os en masse, og vi vil også besøge ham. Det er kun få timers kørsel. Jeg er så lykkelig for at kunne blive i huset, især nu, hvor jeg er i Danmark og savner hjem, så er det Spanien, jeg tænker på. Har det dejligste netværk der. Jeg er så spændt på at komme hjem til et hus, der er helt nyt og smukt. M får også sit eget værelse nu, da han er blevet ældre, forklarer Fie.

LÆS OGSÅ: Efter turbulent periode: Tobias Friberg tager stor beslutning