Fie flytter for sønnens skyld: Her ligger vores nye hus

Længere nede ad gaden i Spanien eller hjem til Danmark? Fie Laursen har flere gange luftet forskellige planer, men nu fortæller hun endelig, hvor hendes næste hjem skal være.

For to uger siden afslørede Fie Laursen, at hun til foråret flytter i et nyt hus, som hun har fået designere til at indrette for sig. 

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afsløret i kæmpe løgn

Fie har boet i Marbella i Spanien siden foråret 2020, og selvom hun flere gange har luftet idéen om at flytte tilbage til Danmark, så fortæller hun nu på en række stories på sin Instagram, at hun ikke rykker nordpå.

Hun flytter nemlig langt vestpå til Portugal.

- Selvom jeg elsker Spanien, så elsker jeg min søn højere. Så jeg har truffet beslutningen at rykke til Portugal, hvor hans far arbejder, skriver Fie på sin story, hvor hun også fortæller, at huset er færdigt i slutningen af april.

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Fie Laursen fra Spanien

Da Fie i første omgang afslørede sin kommende flytning, sagde hun, at det nye hus ikke lå langt væk fra, hvor hun bor nu med sin ni måneder gamle søn Mateo. Men det var ikke helt rigtigt.

- Det er noget, vi har snakket om, siden Mateo blev født. Så da jeg fandt vores drømmehjem, så sagde jeg faktisk, at det var i Spanien, fordi jeg ikke vidste, om jeg ville have, at folk vidste, at vi flyttede væk, men vi blev enige om, at det er okay at åbne op omkring. Hvor meget jeg end gerne ville lukke jer ind, så er vi stadig meget private, når det kommer til familie. Men jeg er meget glad for, at min dreng skal være tættere på ham, forklarer Fie.

Mateo var ellers lige begyndt i vuggestue i Spanien, hvor han dog kun nåede at være tre gange, før Fie tog ham ud af vuggestuen igen.

LÆS OGSÅ: Linse Kesslers sidste farvel: Far er død