Efter turbulent periode: Tobias Friberg tager stor beslutning

Nu lukker den tidligere reality-deltager sin OnlyFans.

Lige så hurtigt som det gik, at realitydeltagere på realitydeltagere fik profiler på OnlyFans, lige så hurtigt går det med at tage dem ned igen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Tobias Friberg er én af dem. Han meddeler nemlig i dag på Instagram, at han lukker sin OnlyFans-side.

- Af personlige årsager, og fordi jeg er et helt nyt og spændende sted i mit liv, vælger jeg, at fra den 15/3 er det ikke længere muligt at abonnere på min side. Folk mister selvfølgelig ikke den måned, de har betalt for, skriver Tobias på sin story, hvor han linker til sin OnlyFans-side.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca afslører nyt projekt

I samme omgang kommer Tobias med en stikpille, der ligner at være rettet mod Fie Laursen, der for få uger siden også meddelte, at hun lukkede sin OnlyFans, hvilket kort tid efter viste sig at være en løgn.

- Dette er ikke et eller andet stunt eller eksperiment for at få følgere, som jeg har set at andre gør, skriver Tobias og uddyber, hvorfor han har truffet sin beslutning:

- Det er fordi, jeg vil fokusere på min familie, arbejde og kæreste. Peace out og tak for jeres support igennem min rejse.

LÆS OGSÅ: Sy Lee afslører babyplaner

Tobias startede med at lave OnlyFans for et par måneder siden med Fie Laursen, hvor han fløj ned til hende i Spanien for at optage voksenfilmene. Det gik dog galt mellem dem kort tid efter, hvor beskyldninger fløj på kryds og tværs mellem dem, og det er stadig uklart, hvad der egentlig skete.

Tobias har dog ikke ligget på den lade side, efter han kom hjem fra Spanien. Sidste måned blev han dømt skyldig i en alvorlig voldssag, og han er tiltalt for blandt andet spirituskørsel i en sag, der kommer for retten på et hidtil ukendt tidspunkt i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo