CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

Så gik den ikke længere for Mads og Emilie.

Reality-parret Mads Emil Andersen og Emilie Hoffmann er ikke længere kærester. Det meddeler de begge på hver deres Instagram her til aften.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' sammen på tv igen

- Emilie og jeg har valgt at skifte vores relation som par/kærester ud med at være venner, og forhåbentlig bedste venner på længere sigt. Vi ønsker nemlig ikke at være uden hinanden i vores liv, men på nogle andre betingelser, skriver Mads i sit opslag, og Emilie skriver det samme og tilføjer:

- Det er ved at være et par uger siden nu, så vi har lige haft lidt tid for os selv til at finde hoved og hale i vores nye situation. Så ja, det betyder altså, at Mads og jeg er gået hver til sit i den bedste og smukkeste stil som to voksne mennesker nu engang kan, skriver Emilie, og Mads specificerer, at de gik fra hinanden den 25. februar.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca afslører nyt projekt

Mads og Emilie fandt hinanden på Instagram tilbage i 2021, og seerne kunne følge deres forhold udvikle sig, da de begge medvirkede i 'Ex on the beach'. De to turtelduer blev kærester i villaen, og blot kort tid efter, de kom hjem, flyttede de sammen.

Du kan læse begge deres opslag herunder: