WHAT! Paradiso laver OnlyFans med Fie Laursen

De to tidligere paradisoer skal lave voksenfilm sammen de næste tre uger.

- 2 meters of love flew in to work with me, skriver Fie Laursen i sin instagram-story på en video af hende sammen med den tidligere paradiso Tobias Friberg.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Kæmpe drama mellem 'Ex on the beach'-deltagere

Tobias Friberg er nemlig fløjet hjem til Fie i Spanien for at lave indhold til deres OnlyFans sammen. Det fortæller han til Realityportalen:

- Ja, vi skal arbejde sammen. Vi er meget ens typer, og vi kan få det skide sjovt sammen og samtidig være professionelle. Vi har faktisk gået i skole sammen for længe siden, forklarer Tobias og fortsætter:

- Vi har en stram men samtidig spændende arbejdsplan de næste 15-20 dage, hvor vi skal filme en hel masse, tage billeder og lave liveshow på OnlyFans. Samtidig skal vi træne, spise god mad og generelt bare have det fedt.

LÆS OGSÅ: Line Maria og David tager stort skridt i forholdet

De to tidligere paradisoer er begge erfarne på tjenesten, der primært bruges af sexarbejdere, som producerer pornografi.

- Jeg har været på OnlyFans før og lavet collab med flere før, så det kom helt naturligt, at Fie og jeg skal arbejde sammen. Vi matcher hinanden sindssygt godt og er meget ens! Kemien skal trods alt også være der, når man laver det her, afslutter Tobias.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører ny kæreste