Fie Laursen afsløret i kæmpe løgn

Nu forklarer Fie sin seneste løgn.

I sidste uge afslørede Fie Laursen, at hun ville trække sig fra OnlyFans, når vi ramte 1. marts. Derfor satte hun sin side på udsalg og opfordrede folk til at skynde sig forbi, hvis de skulle nå at se hendes voksenfilm og indhold.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

Nu skriver kalenderen 1. marts, og det er stadig muligt at finde Fie Laursen på OnlyFans. Men det er der ifølge Fie , som tidligere er kendt for at have fortalt en del løgne, en god forklaring på. Hun indrømmer dog, at det var en lodret løgn, at hun ville slette sin OnlyFans-profil.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

- Jeg besluttede mig for at lave et socialt eksperiment for at finde ud af, hvor mange fordomsfulde mennesker, der snusede rundt og var falske i mit liv. Jeg nævnte ikke engang, hvorfor jeg ville stoppe, men med det samme var der mange "venner", der sagde, hvor stolte de var af mig for endelig at gøre det rigtige i at slette og stoppe. Vildt, det overraskede mig, hvor mange mennesker, der lod som om, de støttede mig, men bag min ryg var fordømmende imod mig, skriver Fie på sin Instastory og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

- Jeg kunne ikke finde på at stoppe med at være en fri kvinde, der omfavner min krop og sexualitet. Jeg elsker mit job. Det giver mig så meget glæde, og jeg er ked af, vi lever i sådan en fordømmende verden. Jeg er glad for, jeg fandt ud af, hvem der er mine virkelige venner.

Ifølge Fie Laursen fik hun 7500 nye fans på OnlyFans ud af sin løgn, og det er hun glad for som en ekstra bonus udover at have fundet ud af, hvem der er hendes sande venner.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Samtidig med beslutningen om at stoppe på OnlyFans afslørede Fie også, at hun ville flytte fra Spanien. Den historie holder hun dog fast i og fortæller, at hun flytter til Portugal, hvor faren til hendes barn bor.