Anna Seneca afslører nyt projekt

Anna Seneca har i øjeblikket travlt med et stort projekt, som hun nu løfter sløret for.

Udover at være personlig træner, influencer, mor til sønnen Mio og kærester med reality-fyren Oliver Filthuth, så har Anna Seneca nu endnu mere at se til i hverdagen: hun er nemlig ved at skrive en bog.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'True Love'-deltager med i 'Løvens Hule'

Det fortæller hun i dag i et opslag på sin Instagram, som kan ses nederst i artiklen.

- Min bog skal som udgangspunkt handle om mig - i det omfang, at jeg gerne vil fortælle om mine kropslige faser i mit liv. Og tro det eller ej, der er mange! Måske både for at slippe nogle ting fri i mig selv - men også i håb om at nå ud til nogle, der selv har eller har haft et svært kropsbillede. Identitetskriser. Selvværdsproblemer. Kontrollerende tanker. Destruktive vaner. Listen er lang, skriver den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' sammen på tv igen

Anna fortæller til Realityportalen, at bogen har været i støbeskeen siden oktober, men hun kan ikke sige mere om, hvornår den kommer ud, eller hvorvidt hun har et forlag i ryggen.

Influenceren, der dagligt er aktiv på sin Instagram med 192.000 følgere, fik idéen af én bestemt grund.

- Ideen kom, fordi jeg føler ikke, at folk kender MIG. Og jeg vil gerne vise hele mig, for forhåbentlig at kunne guide andre med samme eller lignende situationer eller følelser eller tanker mm., fortæller Anna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde giver status: Sådan går det med huset på Langeland

Overspisning, depression og selvdestruktion

Anna understreger, at bogen skal være "følsom, blottet, ufiltreret og rå", og den skal gå igennem alle de faser, som hendes krop har været igennem.

- Jeg har gennem tiden været mange svære faser igennem, som har påvirket mig fysisk - lige så vel som psykisk. Jeg er gået fra en "chubby" og deprimeret gymnasiepige, som levede af pølsehorn, smøger og Mokai, som havde svært ved at tilpasse sig - til en lang periode med overspisning og svær depression, som krævede mange måneders psykologforløb - som blev efterfulgt af et fitnessatlet-forløb med et ualmindelig kontrollerede og destruktivt liv, skriver Anna og fortsætter:

- Til at blive gravid og mor og skulle til at lære en helt ny krop at kende. Til at blive svigtet så dybt, at min krop reagerede så kraftigt, at jeg endte ud i undervægt på 48 kilo - som igen resulterede i en higen efter kontrol og accept. Til hvor jeg er i dag. Groft beskrevet.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-stjerne afslører vild tatovering

Bogen skal ikke bare hjælpe de kommende læsere. Den skal også gøre hende klogere på sig selv.

- Jeg har levet så mange liv, at jeg ofte glemmer dem. Om det er bevidst, er jeg i gang med at finde ud af. Og jeg håber, at I vil dykke ned i det hele sammen med mig.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gustav og Fetterlein i fælles tv-comeback

Læs hele opslaget og se billeder af Annas udvikling herunder: